terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, September 20, 2011

limaminitsebelumbalik

okey,dalam masa lima minit amek masa sebelum balik untuk update blog almaklumlahhh dah lame khoootttt tak hapdet bajet macam ade yang nak bace je khennnnn..kahkah..


okey,cuaca kat luar macam mendung erkk!!tidakkkkk!!mintak² tak hujan lah yeee aku ni merempit ngan cik abang..nak naik kereta subsidi tidak mencukupi alahaiiii..


kan best kalau gaji banyak..kan best kalau rumah dekat..kan best kalau tempat keje dekat ngan rumah..kan best kalau kereta tak rosak..kan best..kan best..kan best..ahhhhh semualah nak best..


takde yang sempurna dalam dunia,aku kena bersabar..ecehh!!bersabar lah sangat kang esok tak datang keje,ape alasan??::hujanlebat::senggugut::bla..bla..bla..::


kejap,serius aku tak tahu ape aku bebel² ni..aku ikut suka gerak jari je menaip..bosan kan??hmm..


okey,cik abang dah bagi hint suruh cepat turun sat lagi sebab kat sini ade tanda² hujan mahu turuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn..so,kejap lagi mahu cabuuuuuuuuuttttttttttt..


okey,out dulu..tata..


-end-


#notakecik : penat!! @_@

8 comments:

Kathy Tuah said...

sempat gak updated b4 balik ye..hihi

Mya said...

jgn lupa payung tauuu hehe

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

heheheh... cian abg ko tgu lama smlm... heheheh... seb bek laki ak dah sampai, klu x nk je ak date ngan die.. wahkakakkakaka

✿....rossa alina....✿ said...

Kathy Tuah :sempatkan je..hehehehe..

Mya : nasib baik xujan..

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ : amboi ko..laki ko tau habislahhhhhhhhhhh..

Hana Soffelia said...

Asyik hujan je kan sehari dua ni. Nanti mintak cik abg drift kete lak. hehe

✿....rossa alina....✿ said...

Hana Soffelia : hahahaha jalan jammed la susah nak soh drift..

m!3yr4h_LolLy said...

sempat jep kan update. hee.

✿....rossa alina....✿ said...

m!3yr4h_LolLy : sempat ajeeeee hehehehehe.. ;p