terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, September 8, 2011

rase macam nak lempang² orang belakang..

actually dah lame aku nak update entry pasal ni..ni semua cerita pasal kat wayang..ehh..bukan cerita yang ditayang kat skrin tu..tapi ni cerita pasal kerenah² manusia dalam wayang..


ni kalau aku bagitau ni,sorry la kalau ade yang terase..tapi memang kena ambik iktibar sikit la..


kalau kat dalam wayang tu kan,tak payah la nak jadi pencerita pulak..lemah betul aku..kalau cakap bisik² takpe jugak..ni macam cakap dalam rumah..memang rase nak lempang² je orang belakang aku mase tu..


bukan ko sorang je yang tengok..kalau nak bising² baik balik rumah..orang depan dah buat bunyik "ssyhh..ssyhhh.." pun masih bising lagi..memang tak makan saman betul..


yang tu satu hal,ade lagi satu,kaki suke sangat letak kat kerusi depan,pastu goyang²..pehhh..memang hangin satu badan aku..aku rasa ruang kerusi tu besar kot??hehhh aku siap boleh bersila lagi dalam tu,dia boleh pulak julur² kaki kat kerusi aku..


aku dah pandang² dia,boleh pulak buat bodoh je..nak je aku amek gergaji kerat² kaki dia..kalau nak parking kaki tu elok² takpe..ni goyang²..memang buat aku sakit hati..cehh!!


ade lagi satu,orang sebelah cik abang aku..suka goyang² kaki sampai bergegar² kerusi ktorang..aku dengan cik abang dah pandang² dah tapi orang tu buat bodoh je..apesal suke sangat goyang² ha??kena parkenson ke hape??


memang aku tak khusyuk mase tu..dah lah cerita BEST..cik abang pulak memang jenis penyabar,dia malas nak layan..aku memang tak boleh sabar..habis wayang je aku terus keluar..


pasni aku harap sape yang ada tabiat camni,baik hentikan je la sebelum kene terajang ngan orang sebelah ngan depan korang..


kalau aku dah hilang sabar,memang aku lempang² je dorang tu..err..berani ke?? ;p


-end-


# notakecik : esok dah Jumaat..macam kejap pulak..^_^


4 comments:

azwa amani said...

kalau dah buat banyak kali tu..sound direct je..tapi guna bahasa sopan

Mya said...

huhhh. pengalaman org2 cemni mg menguji kesabaran kann? -_-

Mario said...

ooo...klu jadi camni ...amik lampu suluh ke hp ke...suluh muka dia...baru dia faham...

✿....rossa alina....✿ said...

azwa amani : KALO TGH MARAH,KOMPEM XDE SOPAN DAH..HUHUHU.. ;P

Mya : MMG MENGUJI SANGAT2..ORG NK TGK DGN AMAN,ADE PLAK YG BUAT SPOIL..HMM..

Mario : PASNI KENE BAWAK LAMPU SULUH LA EKK??KUIKUIKUI.. :)