terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, October 6, 2011

i lebiu more..wink wink.. ♥_♥

buang tebiat ke hape aku nih??lebiu lebiu pulak..muehehehe..tau dek cik abang mesti dia perasan..kihkihkih..aku bukan nak lebiu lebiu kat dia..aku nak lebiu kat orang lain..har har har..


actually aku minat sangat kat Johnny Depp tau!!entah kenapa aku suke gila ngan dia..bila tengok muka dia,hati aku yang keras macam batu ni boleh cair wehh!!waaahhhh cair gittewwww...


curik dari Google

curik dari Google

curik dari Google


curik dari Google

curik dari Google

aaarrggghhhh!!melting!!melting!!kahkah..


movie dia yang aku ingat sampai sekarang,Edward Scissorhands!!memang best gila kot citer tu..pehh nasib baik aku tak gila..kihkihkih..


tengok banyak² kali lakonan dia kompem tak bosan..kalau lah aku ditakdirkan jumpe dengan dia,aku nak amek gamba banyak² ngan dialah!!kahkah..tinggi betul angan².. ;p


curik dari Google

tapi kan,aku tak suka kalau dia berlakon jadi serius..macam pelik je kalau dia jadi serius..hahahaha..aku suka lakonan dia yang gila² tu..best!!best!!best!!heee..


okey,aku nak tengok citer Edward Scissorhands!!semua lakonan dia BEST!!suka suka suka..♥ 


tata..


-end-


#notakecik : janganlah hujan sekarangggggggggg... T_T


3 comments:

Mya said...

kagum ngn lakonan beliau:)

Hana Soffelia said...

Suka gak lakonannya tp xdelh gla kt dia. Bg kat U jelah. hahaha

Niena Pengembara Ilahi said...

gambar atas tu kalau tgk mulut dia cam ustaz akhil hay.. ntah btul ke eja cmtu huhuhuhu