terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, October 4, 2011

masalahnye......ADE KEEEEE??

bukan aku taknak update entry...bukan aku taknak update cerita pape..bukan aku nak abaikan blog ni...bukan aku sengaje nak biarkan blog ni bersawang..bukan..bukan..bukan..semua bukan..


masalahnyeeeee..aku update ke,tak update ke,ade ke yang singgah blog aku ni??kalau ade,TERIMA KASIH lah banyak² ye sebab baca ape yang aku bebel sorang² kat sini..


aku nak update entry tapi aku punya mase ni kejap² on,kejap² off..camne??ni pun aku curi mase kejap nak update..haishhh..memang tak dan nak update tapi aku paksakan jugak menaip even akak opis aku a.k.a CC ade kat belakang aku nuuuu..


wat bodo je la..jap lagi aku sambung lah buat kerja..muehehehe..bukan aku tak buat kerja langsung..tapi kalau ngadap kerja je manjang,memang boleh terkeluar otak ni dari tempat asalnye..


entry ni takde point pun nak story mory kat korang..entahlahhhh..macam malas pulak..mood??entah ke mana lah mood aku pergi ni..haishhh..DUSH!!!DUSH!!


aku stop sini dulu lah..lain kali update lagi..


sebelum ade orang sound,baik aku buat kerja aku..lebih baik mengelak,daripada malu kena tegur..hew hew hew..


okey tata..


#notakecik : bos aku baru balik KOREA,dia bagi souvenir lah! ^_^

6 comments:

nieysa:) said...

haiyoo ! jgn malassmalasss . hehe !
ade jelaa yg nak bace (:

✿....rossa alina....✿ said...

nieysa : tenkiu sbb bace..hehehehehehe.. ;p

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

hehehhe.. tu ko uat keje ke men game.. hehhe

✿....rossa alina....✿ said...

fisha : takde buat ape pun..malas nak buat keje..kakakakakaka.. ;p

YOUsoF said...

Harap² perkataan MALAS tu cepat² bertukar RAJIN..


Ade je yang sudi baca. Kalau lebih kerap dan entry lebih happening insyaAllah lebih ramai yang sudi baca.. ;)

✿....rossa alina....✿ said...

YOUsoF : insyaALLAH..hehehehe tq coz singgah.. :)