terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, October 27, 2011

komen aku menyakitkan hati ke??

alkisahnye..ade sorang blogger ni..bolehlah dikatakan fofular..dia ada buat entry baru pasal diri dia..dah kate fofular khennnn so aku pun komen la entry dia..


tapi yang peliknye,komen aku tu tak di"publish" pun..aikk??kasar sangat ke komen aku tu sampai menyakitkan hati dia??hahahaha..aku tengok² n baca komen² yang lain semua komen yang bagus² je..yang puji² diri dia je..hmmm..pelik betul..


seingat aku lah kan,komen aku tu bukannye boleh memalukan dia pun..hahahaha nampak sangatlah dia cuma nak tunjuk yang baik² je kat diri dia tu..tak berani publish??kenape ekk??takut malu keeeee??kih kih kih..


dulu pernah jugak aku komen entry dia..pasal dia kapel balik ngan ex-boy dia..komen aku tu ade jugaklah perli² sikit..wakakaka tapi dia tak publish pun..maybe sebab dia taknak orang tahu kot yang dia dah jilat ludah dia sendiri..


mane taknye,dia dah maki² ex-boy dia tu [sekarang boyfriend] last² dia balik ke pangkuan lelaki tu..aku rasa ramai yang tahu pasal cerita ni kot..alahai..tak dapat nak terima kenyataan ke cik adik??agaknye banyak lagi kot komen² orang lain yang dia tak publish..


haihhh tak kisah lah sape blogger tu..tapi aku nak pesan lah kan..tak payah lah nak kasar² sangat ayat kat blog tu..sebab orang dah kenal blog cik adik,nanti dorang kate ape pulak..


aku masih ingat lagi blogger ni pernah komen sangat² agak kurang ajar..mase tu ada salah sorang blogger [kalau tak silap tapi orang ramai kenal arwah] meninggal dunia,boleh pulak dia komen "sedih sampai meleleh hingus"..apakah itu??ade ke orang bagi penghormatan kat orang meninggal camtu??memang tak patut betul..


kalau blogger tu rasa yang entry ni untuk dia,baguslah..tak salah nak tegur² kan..cuma aku taknak lah mention nama dia kat sini..nanti kate aku ni nak publisiti murahan plakkkk..pape pun kalau cik adik terasa ngan komen² aku,aku mintak maaf lah yeeeeeeeeee..


okey,aku nak balik..renung²kan dan selamat beramal.....



#notakecik : tiba² jadi minah kepoh pulak aku ni.. ~_~"

6 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Slalu sgt da bace cte pasal blogger agak femes ni sombong..

Hmmm.. Bru jd blogger femes.. Blum jd selebriti femes lg..

Mmg jmpe da sorg.. Biase girl je mcm tu.. Sory klu x ptt sy ckp mcm tu tp tu adalah knyataan.. :)

Xsngke ek ad gak rpenye mcm tu.. Mcm2.. Hehehe

putribongsu said...

xpe la..sendiri tulis sendiri mau ingat ler ye dak...kalau tak ingat makna dia pelupa @ tak sedar diri...tu je...hewhewhew...

Akeyla Frr . said...

HAHAHAHA :3
Watlek je MissRozzsaa <3

Hihi , femes tapi cuak buat apa kan ? ;)

Ekmi Rabat said...

mcm tu la bila seseorg yang dah glamer react bila ada yg tak setuju dgn mereka. yg lain pula just follow and setuju whatever these people say. yg pntg kita ikhlas dgn apa yg kita tulis. i sokong u!

✿f!sHa:- m0mMy To bE✿ said...

macam tau jerk empunya blog.. hehhhe.. tp ak x penah komen coz nyampah pun ada kekadang baca en3 die... hehhe

Fatin Nadia said...

whoaa.. hot topic.. but i loikee.. hehe.. smoga blogger tersebut berubah hendakNya..

~~blogwalking here..^^