terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, October 26, 2011

Rosalina kembali!!heee~

hai!!i'm back!!hahaha dan² je la nak back² bagai..bajet macam pemes la tuuuu..bhaahahaha..


ni bukan kes pemes ke tak pemes lahhhh..ni kes busy jeeee..mane taknye kene mengadap 5S je..hampeh betul..tau tak 5S tu ape??kalau tak tau pegi tanye cikgu..


urgghh..serius stress jugak nak buat 5S tu..dah lah kena bukak + cabut mende² yang nampak buruk n then tukar baru..pastu edit itu edit ini..tambah itu tambah ini..


haaa!!aku buat sorang² je tahuuuuuu??dah tu kene buat yang kat dalam opis bos aku pulakkkk..sebab orang lain buat yang kat luar jeeee..[tapi,kenapa bos aku hanya menengok aku buat semua tu??langsung tak tolong??padahal tu bilik dia?? T_T]


tu pun aku dah menangis sorang² sebab terlampau stress..mane tak nye,aku kena buat sorang²,mestilah stress..5S buat sorang² ce bayangkan..aku amek mase seminggu buat semua tu..ni pun ade lagi yang tak siap.. T_T


susah betul dapat partner yang tengah peknen..buat keje itu tak boleh,buat keje ini tak boleh..tapi duduk main game je..haaaa ingat aku tak nampak yeeeee..ahhh semua aku yang kene buat..tapi bila dah nak siap,baru lah terhegeh² nak tolong aku..khennnnn??


ehh??jap..jap..dia ade baca blog aku ke tak ni??lantaklah kalau baca ke tak..memang aku nak tegur pun..tapi aku pelik lah,bila aku nak tegur sendiri kat opis,tak terkeluar pulak kata² itu dari mulut aku yang kiut miut ni.. T_T


aku harap orang sebelah aku tu tak terase lah yeeee..tapi aku memang stress sangat² kalau semua kerja aku yang kena buat..bukan sikit yang aku kena buat woooo..banyak!!


tu pun ade lagi kerja yang tertangguh..kerja hakiki aku pun banyak yang tak terbuat..surat² yang kena pos,aku tak buat lagiiiiiii!!so kepada kementerian² or jabatan² yang mane pernah berurusan dengan tempat kerja aku,harap dapat bersabar ye..aku akan berusaha sedaya upaya untuk bagi resit² tu kepada anda semua... T_T


ape kau hengat kerja kerajaan semua boleh rileks??haktui laaaa..bukan semua k..paham² je la kalau kerja bahagian akaun,satu yang salah,SEMUA SEKALI SALAH!!uwaaaaaaaaa..kena buat semula tauuuuu..aku dah banyak kali nangis sebab kerja yang aku buat sekarang ni.. #pengakuantakberanimati


bossss..oooooooo bosss..saye dah surender nak buat akaun..sayeeee taknakkkkk buattttt akaunnnnnnnnnn!!!boss dengar takkkkkkk?? T_T #nangisbanyakbanyak


dah!!takknaakkkkk taip lagiiiiiiiiiiii..nanti akuuuuu nangisssssssssss..bai!!


-end-


#notakecik : bosannye arini..tak dapat sambut Deepavali sebab takde sari.. T_T

3 comments:

Syakirah said...

saba ajelah kak...

Princess Nur said...

Sabau je la..Akak pn tengah pening ni sbb dapat surat restructure bahagian..Adoiyaa

Akeyla Frr . said...

Yeahhhh :D Rossa kembali :d