terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, October 2, 2011

nasi putih telor berlada!!

hai u olllsss..lamenye aku tak hapdet blog..rindu tak??rindu tak??kahkah..#bajet macam ramai pulak yang rindu.. :p 

hari ni takde buat ape pun..bosan gila kotttt??cik abang balik kampung,aku jadi mati kutu..tengahari dia baru sampai sini..nasib baik lah cik abang ajak keluar makan..kalau tak,memang tak tahu nak buat ape kat rumah..


mak aku pesan,"tengahari masak sendiri ye,mak ngan abah makan kat kenduri je.." aku nak masak,tapi macam malas pulak..har har har..ape ntah nak jadi ni..nak kawen pun malas nak masak..hampeh betul!!


haishhh mane lagi tempat yang aku ngan cik abang selalu lepak khannnnn..dah kate nak makan,mesti lah kat kedai makan..takkanlah kat kedai kasut pulak..muaahaahahahaha..


ni haaaaa...aku melantak mende ni...


memang terbaekkk wei..rasanya Cik Epal kesayangan korang pun pernah mai makan kat kedai ni..kalau korang nak datang,meh la datang Klang..kikiki..


ishhh aku tak boleh nak teruskan update entry sebab banyak gila nyamuk kat sini..baru lepas hujan kan,so pepaham la keadaannye camne..dah la nyamuk kecik²..halus² pulak tu..alahai..memang menguji kesabaran..


eh..aku update entry kat rumah cik abang lah..teeehehehehe..dia sibuk layan bola,aku pulak sibuk layan blog aku nihhhh..lagipun ibu dia cuti arini kan,so aku amik lah peluang ni untuk update blog kat sini..kikikiki..


aku punye tenet masih tenat lagi laaaa..aku dah hantar report dah kat TM,tapi sampai sekarang masih belum ok lagi..


ALAMAK!!aku baru ingatlah..tadi petang orang TM ade call aku suruh check connection internet dah ok ke belum..tapi aku belum balik lagi..hahahaha..


takpelah,nanti dah balik baru aku try check..hehehehe..sekarang ni nak lepak² sini dulu..cehhh!!gaya macam tak keje je esok khennnn..esok hari Isnin..buat² lupa la pulokkkkk..


hoiiii panjang betul aku membebel ni...dah..dah...lain kali sambung lagi..see you!! #ingat ni rancangan tv ke hape??


tata..


#notakecik : cik abang tu kalau dah ngadap bola,terus tak ingat aku..sobs..sobs.. T_T

1 comment:

Hardy Boy said...

cian blog nie terabai sekejap tanpa penjagaan tuan punye blog.hehehe..

cam sedap jer menu, nnti bole la kta semua belajar2 masak. simple tp sure sedap(^_^)