terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, December 4, 2012

Cassadee Pope The Voice 3

seriously, saya minat sangat dengan bakat yang Cassedee Pope ni ada. since tengok dia kat The Voice 3 tu terus minat. dari mula dia masuk audition, sampai sekarang ni. 




video bawah ni masa dia audition nak masuk The Voice 3, sekali empat² juri pusing tuuuu.. best suara dia. tiap kali dia nyanyi mesti meremang je bulu roma saya. :)



i like her!! :)



oh, dia ada band. Hey Monday. tapi dia kata dia nak nyanyi solo. bakat yang ada tu, takkanlah dia nak sia²kan, betul tak?? :)






tak sabar nak tau siapa yang jadi juara The Voice 3. :)



#notakecik : mendung pulak. 

2 comments:

P U C A T said...

da lame x tengok the voice..
bz

Daeng on duty said...

Salam, kalau nak cuci-cuci mata jemputla jenguk-jenguk blog saya ada long sleeve maxidress & jubah cotton denim yang stylish leh pakai g pejabat, kuliah, atau jalan2 saje.

-->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

Tq ye:)