terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, December 24, 2012

MIM COLLECTION @ FESTIVAL PENGANTIN MALAYSIA 2013

Assalamualaikum..



buat bakal-bakal pengantin semua, kat sini saya nak share something. untuk tahun 2013, satu Festival Pengantin Malaysia 2013 bakal diadakan di Setia City Convention Centre, pada 4 hingga 6 Januari 2013.

sumber : SINI

dengar cerita festival kali ni adalah festival terbesar tau. so, ape lagi?? korang yang nak kawen tu bolehlah pergi festival tu. saya tau pasal festival ni pun sebab akak andam (Mim Collection) mase saya kawen aritu yang bagitau kat FB dia. 


ni dari FB MIM Collection

Mim Collection pun join festival ni. kalau korang yang nak kawen tu tapi masih belum carik andam, bolehlah datang pastu carik booth Mim Collection. sebab.................................





ini!!



best betul lah Kak Ayu ni. siap bagi hadiah percuma, pastu bagi bunga telur pulak. eeee!! jeles!! :p  tetibe rasa rindu pulak nak buat preparation wedding. ngaahahaha..




so, tunggu ape lagi?? jomlah datang ramai² kat SCCC tu. tempat tu betul² kat sebelah Setia City Mall. lepas korang shopping² pastu tak tau nak buat ape, bolehlah datang SCCC cuci² mata pulak.. hihihi.. 




saya prefer Mim Collection sebab kak Ayu BESTTTTTTTTTTTT!!!!!!! betullah,kak Ayu memang best. korang boraklah dengan dia pasal ape pun, nanti dia layan. kalau korang nak tanya pendapat dia pun dia boleh bagi pendapat. hehehe.. pastu make up dia cantik.. baju pun banyak yang baru sekarang ni.. pelamin pun cantik. senang cerita semualah cantik!! saya pulak yang eksaited. hihi.


geram tengok baju ni. tapi baju ni ada lepas saya kawen, so tak dapat nak pakai.. T_T

korang datanglah tengok sendiri ye?? alami sendiri baru puas hati kan?? and sure korang tak rugi punyalah. hehehhh.. 




okey, nak sambung buat kerja. tata!! :)




#notakecik : lambatnye nak balik. (--")

1 comment:

faY said...

alaaa kite lmbat lg nk kawen cmno..