terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, December 19, 2012

[DEKORASI] meja makan

Assalamualaikum,



kerja saya dah siap. muehehe.. nak update blog jap boleh?? :p entry ni nak cerita pasal meja makan pulak. kami pilih yang simple je sebab ruang makan kami bukan besar sangat pun. jadi, kami pilih meja makan 6 kerusi.




masa nak pilih tu susah jugaklah sebab banyak sangat pattern yang orang kedai tu tunjuk. orang kedai tu suggest tempat duduk yang ada kusyen. tapi saya taknak. kesan jangka panjang kena fikir jugak. nanti bila dah ada anak ke, kalau dorang main² kat kerusi tu, koyak pulak kusyen kat kerusi tu nanti. dah jadi tak cantik.





sebab tu pilih yang biasa je. kalau nak yang lagi cantik, nak yang ada ukir², duitnye pun kena cantik jugaklah kan.. kuikuikui..


heip!! jangan intai ape dalam tudung saji tu. muaahahaha.. makanan tak habis, kenelah tutup. takkan nak bukak je. :p




simple je kan meja makan kami??sebelum ni kena makan kat atas lantai je, sekarang makan kat meja. barulah selesa. asalkan selesa, saya tak kisah benda tu murah dan simple. yang penting puas hati.. :) meja ni pun saya beli kat kedai yang sama saya beli sofa. malas nak carik tempat lain. dah alang² kat kedai tu, better cari semua kat situ. beli banyak² boleh mintak murah sikit. hihihi..




okey, tu je cerita pasal meja makan. jumpa lagi nanti.. :)




#notakecik : mata kanan bawak gerak²lah.. @_@
 

2 comments:

Zuraidah Butang said...

beshnye dah ade meja makan...sy tade meja makan lgk..eheh

:: Riri-Fatieha ::~ said...

bestnye dah ada rumah... blh deko2