terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, December 8, 2012

[DEKORASI RUMAH] meja komputer + kerusi

hai, jumpa lagi. hehehe.. sorry kalau annoying, sebab asyik blog ni je yang terupdate. sekali sekala kan, bukan selalu pun. huwa huwa.. daripada baca blog gosip, baik baca blog saya ni ha. ade jugak faedahnye. #eh??



entry ni nak cerita pasal meja komputer yang baru sampai tadi. haaa amekau terus update kat blog tauuuuu... semangat nihhh!! [kembang kembang idong]. ade bau kedai tak??

 



tetibe ade bass cik abang kat tepi. spoil gambar je lah cik abang ni. hue hue. [toleh belakang] eh, cik abang dah turunlah. lalalalala.. tinggal saya sorang² kat atas. (--")




meja ni saya beli kat kedai biasa je. bukan beli kat Ikea, mahupun Harvey Norman. ececece.. nak nama yang gah je. cett!! better beli kat kedai biasa je even minat design kat Ikea. sebab beli kat kedai biasa?? harga lebih murah. kualiti pun bagus even tak sebagus Ikea. eh eh ni nape asyik sebut Ikea je ni?? (--")




ehem ehem sebenarnya, inilah yang saya tunggu² kan.. yang saya bagitau kat entry yang lepas tu lah.. :p  em, ade lagi yang saya tunggu, bukan ni je. tapi nanti²lah update ye?? dah malam ni. mataku sudah mengantukkkk.. 




okey, sampai sini dulu. tata. 



  #notakecik : mata lebam macam panda. @_@

2 comments:

Princess Nur said...

oh..dah ada tempat khas utk berbloging..bagus2.. hee

✿....rossa alina....✿ said...

hihihi..best dah ade tempat sendiri..xpayah nak baring² on9 kat laptop. :p