terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, December 18, 2012

penat

Assalamualaikum..




hai, lamenye saya tak update blog. bukan sebab busy tapi sebab tak sihat. aduhhh.. boleh pulak kena demam kan. maybe sebab cuaca tak menentu kot..




sampai hari ni masih tak sihat. datang kerja pun sebab taknak cuti lame². nanti kerja makin menimbun pulak. buat je lah ape yang mampu dulu. daripada tak buat langsung, kan??




penatlah keluar masuk toilet je. nape ntah tetibe tercerry berry. maybe sebab makan bubur malam tadi kot?? saya memang tak suka makan bubur nasik sebab tak sedap. tapi malam tadi ngengada nak makan, pastu pagi tadi keluar masuk toilet sampai masuk opis pun jadi lambat. 





perut kosong dari pagi tak makan pape. tadi rehat tidur je. nak keluar pegi mane² tak larat nak jalan. balik nanti tak taulah camne. mintak² takde lah jem petang karang. 





okey, hari ini adalah harinya. hew hew. den kayo.. den kayo.. Alhamdulillah.. :) 




tata. >.< Y




#notakecik : aritu ada, pastu sekarang dah takde. takpe, dah tau dah.. tak payah sorok pun. :p

No comments: