terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, December 29, 2012

teringin

Assalamualaikum..



salam Sabtu semua. saya baru lepas kemas rumah. sebelum nak masak untuk makan tengahari, nak update blog dulu. hihihi. boleh pulak ekkk?? :p takpe, cik abang tak kisah.. XD



pernah tak korang teringin nak buat something yang korang nak sangat buat pastu tak jadi nak buat. em, saya teringin nak tukar address blog ni. banyak kali dah nak tukar. tapi tak jadi nak tukar. mesti terus cancel. 




kenapa nak tukar blog address?? sebab taknak bagi certain orang baca blog ni. kenapa?? sebab nanti dia terasa dengan semua entry² saya. pastu bila pikir² balik, kenapa mereka nak terasa sedangkan saya tak mention nama dorang, means, dorang tak perlu nak malu ke, nak terase ke, or whatever. 

 

and then saya sedar, saya tak perlu lari bila saya tahu semua entry yang saya post ni adalah sejujur²nya tentang hati, perasaan n perbuatan saya. saya tak perlu nak pura² baik or nak mintak simpati dekat orang. readers just read the entry, bukan boleh tolong pun, kan?? so, what's the point they said that saya mintak simpati?? hmm.. 
 


certain people just saw me secara luaran, then dorang boleh kata saya yang buruk². eh, it's okeylah. anggap jelah mereka tak kenal saya secara dalaman. cuma yang kenal je yang tahu saya ni macamne. 



ada certain orang yang suka sangat kutuk, bahan, mengata orang, tapi bila dia pulak yang terkena, dia rasa bengang. tu sangat unfair, that's right?? kenapa dia buat orang boleh, tapi orang nak buat dia tak boleh?? pelik dengan manusia yang camni. 



haaa.. kalau saya, bila orang buat saya, saya balas balik. ya, saya suka buat balik ape yang orang buat kat saya. tapi, certain perkara je lah. kalau orang dah tuduh saya hack² account fb orang tu memang dah melampau lah kan. kalau saya ni hacker, dah lame saya hack fb semua kawan² saya. cakap tu jangan ikut sedap mulut je. fikir dulu sebelum cakap. 




saya dah taknak tukar blog address ni sebab ni satu²nya blog yang saya ada. malas nak buat blog banyak² sebab saya bukan jenis yang rajin nak update blog. hew hew hew. eh, saya boleh tau lah ada orang yang tengok blog saya. bhahahaha.. 





dah pukul 11, nak siap² pergi masak. tapi, nak masak ape ekkk?? hmm.. okey, ni je dulu. nanti sambung lagi. tata.




#notakecik : Sabtu yang membosankan

4 comments:

IMaH said...

samela saya. dulu pernha pikir nak tutup blog dgn private kan blog sbb sakit hati dgn org yg suka komen menyakitkan hati dkt blog. tapi bila fikir2 balik biarlah...setakat seorang dua patutnya wat xkisah je kan..hehe

suzie said...

Ceh...aku igt ko nk cite teringin sbb ada isi...punyala aku exited....

✿....rossa alina....✿ said...

imah : pejam mata jelah dekat org yg dengki tu kan..hmm..

kakak : hahahaha tertipu.. :p

najmi nawawi (juon) said...

ishk ishk..thats life my dear.some ppl like a booster and some others like teett..haha