terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 16, 2013

be MINE [english version]

 Assalamualaikum..



disebabkan bos pegi meeting, dan mata ini sudah mengantuk, mari layan lagu.. yeehaaaa.. :p



 *****

Bermula di Facebook kau tegur
Kudulu tak tahu malu
Tak kuasa nak layan
Aku buat tak tahu

Kau terus cuba dan mencuba
Sehingga ku jatuh cinta
Gatalnya dirimu
Membuatku terjatuh

Bila kita mula mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit aku merajuk
Kau selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
Ku cuma nak uji saja

Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada ku gembira
Kadangkala sedih juga
Kau sudah berpunya
Tak mungin jadi milikku
Selamanya..

 *****


kadang² dengar lagu ni macam ntah pape je tapi lama² layan pulak. selalu dengar kat radio je, tapi rasanya yang kat radio tu malay version. rasanyalah. tak tau kalau salah. ke memang yang ni kat radio tu pasang?? kikikiki.. pape je lah. ENJOY!! :)



#notakecik : mengantuk sangat nihhhh.. @_@

4 comments:

Mira Adzlia said...

lme2 lyn lgu nih...huhu

Rara Nasiha said...

tak berapa gemar lagu ni. tak tau kenapa. hihi

✿....rossa alina....✿ said...

Mira Adzlia : layan kan?? :)

Rara Nasiha : saya layankan je.. hehehehe.. :)

Wan Afzan said...

the best thing we can do ble boss was not around! hehe...