terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 21, 2013

member card Watson

Assalamualaikum.



hai. selamat hari Isnin. update entry yang yang yang entah, tak tau nak taip ape sebenarnya. just taip ape yang keluar kat kepala otak. fuhh hebat rangsangan otak ke tangan ni. takde pikir², terus taip je. sampai lupa sebenarnye nak buat entry pasal member card Watson. hahahaha..




sabtu aritu pergi shopping² dengan cik abang kat Jusco Bukit Tinggi Klang. almaklumlah dah lame tak shopping kan. so macam batak sikitlah bila nampak barang² dalam tu, lagi² barang elektrik. semua nak beli. tak fikir pasal budget pun. aduhai.





kat Jusco Bukit Tinggi Klang tu pun dah kebas vacum  ngan Pensonic Thermo. bila dah beli dua barang tu baru teringat, thermos tu nak letak kat mane sebab dapur tak siap lagi. vacum pun takde tempat nak simpan. ya ampunn.. tu lah kalau beli ikut nafsu. T_T




lepas shopping, pergi Watson jap nak beli Panadol sebab cik abang sakit kepala tetibe. aih, dah dapat makan nasi kandar pun sakit kepala jugak. hihihihi.. masa nak bayar tu cashier offer member card. dia kate RM12/seumur hidup. haa okeylah tu. pastu boleh dapat balik RM12 tu kalau pergi kat mana² Watson. tapi, tak ingat kena bawak resit ke tak. *_* bile ntah nak pergi Watson lagi.




pastu dapat barang percuma. weee.. tapi bukan barang ape pun. hihihi bunyik macam barang besar je ekk?? padahal cenonet je. 




best²!! voucher tu expired 31 Januari 2013. masalahnya, saya bukan selalu shopping kat Watson ni. haaa acane tu?? takpelah, nanti guna buat beli benda lain je lah. huhu.. :p




balik dari shopping terus mengecat. entry pasal cat, tu nanti saya update. buat ape nak semak² kan entry ni kan. campur² nanti buat serabut je. hihihi.. 




ok, tu je. tata. :)




#notakecik : kejap je dah nak 25hb. huhu.. :p

5 comments:

Azueriena Norash said...

kiter selalu gak beli barangan simply ct kat watson nie....banyak kali jugak redeem...kat sini selalu jugak ader diskaun...:)

♥ Puan Chacha said...

hahaaa bak la kad ko tu.. aku tak buat2 lagi.. kena buat without husband.. nanti dia ckap aku suka buat koleksi kad dalam wallet.. bhahahaaa

✿....rossa alina....✿ said...

azueriena : ohhh camne bleh redeem?? dapat point ke.. huhuhu..

♥ Puan Chacha xnak bagi ko!! ko buat sendiri!! hahahahahaha..

si cantik sally said...

haha..ak pon da lama adooo..wey shopping byk2..la..terbaikkk di watson..heheh..

✿....rossa alina....✿ said...

Sally n: hahahaha x rajin sangat nak shopping kat Watson lahhh.. :p