terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, January 4, 2013

ranking blog in Malaysia

Assalamualaikum



tadi sajelah kan nak main google² nama blog sendiri, pastu keluarlah macam² entry. dah tentu entry sendiri kan.. hehehehe.. pastu dalam banyak² result yang keluar, ada tunjuk rankinglah.. :)



blog saya dalam Malaysia dapat rank yang ke 19,840 lahhhh.. hew hew. ade jugak ranking untuk blog saya ek?? dulu pernah jugak check kot, tapi takde dalam ranking pun.. :p




tak kisah pun rank nombor berapa². ni pun saje² je check. tengah gatal² tangan kan.. kalau korang nak check jugak, pergi kat SINI je k.. :)




#notakecik : Alhamdulillah, kenyang lunch masakan suami. untung dapat suami yang rajin masuk dapur.. hihihi.. :)


2 comments:

Bro Framestone said...

Tolong check kan boleh

www.broframestone.com

Hidayat Master said...

Fuyyoh..RM7k eh value blog awak..maknenye kite boleh jual la kan blog kite?tp sape nak beli?