terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 28, 2013

happy birthday aina & aliya ♥

Assalamualaikum.. 



mata tak boleh nak lelap. kebetulan dah lama tak update blog, so take time jap nak update. nothing to update. just nak tepek gambar je. tapi gambar tak banyak la pulak. hahahaha.. Sabtu aritu celebrate birthday anak kakak saya. Aina & Aliya. dua² lahir bulan 1. nape ntah tetibe nak celebrate besday dorang. hihihi.. takpelah. ade rezeki lebih, belanja jelah dorang tu. nanti dah ada anak sendiri memang susahlah nak belanja orang lain. hewhew.


yeahhhh kek Angry Bird.. disebabkan kongsi kek, saya main hentam je letak lilin. asalkan dorang dapat tiop². :p

nape aina je yang potong kek?? ja'a jadi tukang tengok jeee.. :)

ini adalah lakonan semula setelah aliya bangun dari tidur. alahai budak kecik, lama sangat tunggu acik sampai tertidur² ye?? kesiannye.. :')
 
nah acik bagi hadiahhhhh!! acik sharing dengan ibu.. :)

kesian ja'a tak dapat hadiah. terus nangis kuat² sebab nak hadiah jugak. jenuh nak pujuk dia. nasib baik aina baik, dia bagi ja'a pegang hadiah tu.. :)

pastu makan kek ngan sate ramai². best sangat sebab dapat kumpul 1 family. :) dah, tu je. tak boleh nak taip panjang². sebab nak buat entry lain. hihihihi.. :p




tata.




#notakecik : waiting for new baby girl from my brother and sister in law.. :)

No comments: