terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 2, 2013

dah name pun blogger

Assalamualaikum..




hai, ni entry pertama untuk tahun 2013. actually, dah mengantuk mata ni. tinggal nak lelap je. pastu tadi blogwalking kejap nak bagi makin mengantuk banyak. hihihi... dah nama pun blogger kan, pergilah blog orang lain nak "stalk". eh, kalau blog dah open camni, bukan stalk namanye kan??





certain people memang tak suka bila blognya di baca oleh orang lain. tapi, kenapa ek?? mesti sebab taknak orang amek tau hal dia la tu kot?? tapi, kalau tak baca, risau pulak meroyan macam orang kurang kasih sayang. "takde ke yang nak singgah blog aku..?? *nangis " hikhik. sorry, terkasar bahasa pulak. :p





kalau taknak bagi orang "stalk" blog, baik jangan buat blog. tak pun, privatekan je blog tu. ha, tak pun, buat diari biase je yang kat buku tuuuuuuuuuuuuuu.. tu laaaaaaaagi secure!! tak payahlah nak melatah bila ade orang baca blog, sebab korang memang dah open kat semua orang. 




kadang² saya kesian kat certain people yang selalu perasan kite stalk blog dia. tapi kenapa mesti dia kata kite stalk blog ek?? sedangkan dia memang tak private pun blog mereka tu. pelik jugak ngan manusia camni. dia kata kite stalk blog dia kan?? tapi, dia tak sedar ke yang dia pun stalk blog kite jugak?? haaaaaaaaa.. yelah, kalau dia tak stalk, camne dia boleh tau ape isi dalam blog kite, betul tak?? nak tunjuk pandai kononnye, tapi dia tak perasan yang dia tu bodoh. opsss.. bahasa kasar lagi. hikhik.. maaf. :)




saya tak kisah pun sape² yang nak baca blog saya. sebab saya tahu saya dapat share something even tak banyak. sekurang²nya saya tak kedekut ilmu. dan Alhamdulillah followers pun bertambahlah jugak even tak banyak macam blogger² famous. sebab saya sedar saya memang tak famous pun. 




tu pun dah kire untunglah kan kite "stalk" blog dia, bertambahlah jugak rating blog.. daripada takde yang baca langsung, laaaaaaagi kesian. hmm.. baik delete terus blog, buat diari. hikhik.




tata.




#notakecik : pelik. paku dulang, paku serpih, mengata orang, dia yang lebih.

3 comments:

Dkna Abza said...

singgah stalk kat sini hikhikhik :P

Mira Adzlia said...

opss..sapekah yg bising2 blog beliau di stalk itu?ish..ish..btol tu..klu xmo kite bce isi blog dier, privatekn..xpun wt jela entri umum..xyah la peribadi klu xsuke org tau hal peribadi..kan..kan

✿....rossa alina....✿ said...

Dkna Abza : meh meh stalk kat sini.. kekekeke..

Mira Adzlia : yup!! dia tak tau kegunaan internet kot?? taip nama sendiri pun dah keluar kat google sekarang ni. (--")