terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 8, 2013

ride again?? can i?? @_@

Assalamualaikum..



hai, jumpa lagi. sejak dua menjak ni rajin bebenor update blog. hihi. time² camni memang tahap rajin tu tinggal sikit je. malas pulak yang banyak. ape lah nak jadi Rosalina oi!! :p




tetibe terfikir nak pergi kerja naik motor. jadi minah rempit semula. masalahnye, boleh ke?? saya sendiri pun was², camne?? aiyoo.. kenapa nak naik motor?? sebab, malas nak meredah jammed. pastu, nak jimatkan kos. kalau naik kereta kos tinggi. pastu jammed melampau². lagi² time hujan, kompem sampai rumah pukul 8 malam. (--")




dulu mase bujang boleh kot naik motor.. sekarang ni dah kawen, macam malas pulak. bhahaha.. tapi, teringin sangatlah nak naik motor. tapi, takuuuuuuuuttttt.. huhuhu.. eh eh ape ni kejap macam nak, kejap macam taknak. bengong. 




niat di hati nak beli skuter je. sebab malas nak naik motor ada gear ni. leceh pulak. hihihi.. 

Ego Lc, Ego Lc come to mama.. :p

minat pulak kat Yamaha Ego Lc ni. tapi, ongkosnye enggak cukuuuppp.. rasanye macam kena pendamkan dulu angan² nak beli motor baru ni kot. hew hew. tunggu ada rezeki lainlah. InshaAllah.. :)




eh, daripada beli benda² camni, baik bayar PTPTN kan?? uwaaaaa.. bila PTPTN nak habis bayar nehhh.. T_T haih, setiap bulan cuma bayar untuk kos pentadbiran je. nape lah kos tu wujud?? (--")




Ya ALLAH, murahkanlah rezeki kami. Amin. :')




#notakecik : Hanya Allah tahu niat sebenar kita. :)

2 comments:

si gadis said...

naik moto mmg best tapi kalau time time hujan tuuuu... mak aihh -..-

✿....rossa alina....✿ said...

si gadis : haaaaaaaaaa tu yang xsanggup tuuuuuu.. alahai.