terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 8, 2013

lebih baik sikit, daripada banyak.

Assalamualaikum.



selamat malam. eh, jangan tidur dulu. baca entry ni dulu tau. hehehe.. em, takde ape pun kat entry ni. mesti bosan kan baca blog ni?? cerita mengarut² je. benda merapu je semuanya. tapi kalau baca jugak, terima kasih ekkkk.. dalam tak suka tak suka pun sudi jugak baca, kan?? :p



tadi bukak fb, tetibe baru perasan friend request dah banyak. alahai. tak alert langsung ngan orang yang send friend request kat fb tu. sorry. (--")



camne boleh tak perasan ada 240 friend request?? haiyaa.. saya slalu bukak fb, tengok notifications je. bila ade friend request, tengok, tak kenal, biar gitu je. sampaila boleh jadi banyak cenggitu.. :p



tu satu hal. yang lagi satu hal, friendlist kat fb pun dah tak tau ade berapa. kalau dulu sibuk je nak friend sampai 2k, tapi tu dululah kat fb lama.. acc fb lame dah deactivate. so guna yang baru je. ni pun baru perasan kat friendlist ade 1k. hahaha.. 



tak kisahlah berapa banyak pun kawan kat fb tu. asalkan niat mereka betul, nak berkawan. tapi, lebih baik kawan yang sikit dan kita tau mereka ikhlas, daripada kawan yang banyak tapi cuma berpura² je depan kita. 



sebenarnya, risau jugak kalau ade ramai² kat friendlist tu. sebab, bukan tegur ngan semua orang pun. tapi, just keep them je lah. mane tau dorang ade nak share berita gembira or sedih, kite boleh dapat tau kan?? kot² ade yang dah dapat baby ke, yang nak kawen ke, yang nak tunang ke, yang dapat berita kematian ke. just think positif je lah. :)



tetibe teringat dulu pernah ade kenal ngan dua orang kawan ni, dia punyalah kutuk² sorang kawan lain. yang si A ni selalu kutuk si B. yang si B pulak selalu kutuk si A. saya jadi orang tengah, pening. last², dorang jadi kamceng. baguslah. perangai sama, memang boleh ngam kot?? bhahahaha..



nak tengok cite Adam&Hawa. heee.. tak sabar pulak nak tengok ape cerita untuk hari ni. okeylah. tata. :)



#notakecik : nak buang semua sampah² dan kotoran². habis kotor dah. 

No comments: