terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, October 15, 2010

counting hours..huhu..


seriously aku rasa SANGAT nervous!!uwaaa....lagi beberapa jam aku akan menghadapi test JPJ untuk kereta..hukhuk..seram sejuk den..sampai tak boleh tido..adehhh..adakah anda pernah mengalami situasi ini??isyhh..mase nak test JPJ motor aritu takde pulak sampai jadi camni..ni cuak terlampau2 dah ni..wuuu...takottttt...

abang JPJ or kakak JPJ..tolong la bagi saye lulus..saye taknak la jatuh bawah trailer lagi..seb bek aritu mase jatuh time jalan tengah jem..kalau aku jatuh time trailer tu bergerak??uwaaaa...takmo..takmo..aku takut MATI...huhuhu...seram dah aku pegi keje naik moto..lori besar2..kalau lalu sebelah macam nak terbang..fuuuh...dah macam superman plak kang..isyhhh!!tak nak la ingat pasal tu lagi..meremang bulu mata den..

dah2..mase sudah time..aku mahu ketiduran..mata sudah tumbuh gam dah ni..isyh2..ape benda yang aku melalut pagi2 buta ni..papepun,wish me luck ye kawan2..cayang u olls..

jangan terkejut!!ni abang aku main2 je kat tempat keje dia..senget betul abang aku ni..hahaha..
*notakecik : ya ALLAH..permudahkanlah segala2nya..AMIN..

5 comments:

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

salam
haha...cian kat rossa, dilanda kenervousan
so, mcm maner?

NUR SHAFIKAH NORDIN said...

salam
haha...cian kat rossa, dilanda kenervousan
so, mcm maner?

apple hijau said...

best of luck to u alin.
hai...bertambah lagi lah nampaknya bilangan kereta kat belakang rumah nenek tu nanti...

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

gud luck yank.. hahah

✿....rossa alina....✿ said...

shafikah : huhuhu..mmg nervous giler tadi..seb bek lulus..hehehehe..

cik apple hijau : huhu..tenkiu cik..dah lulus..hahaha..nak tambah ke??kalo tambah nak parking kat mane ye??huhuhu.. ;p

za : tenkiut yank..hehehhh.. :)