terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, October 8, 2010

ape mende ni??

walaweyy..da lame aku tak hapdet belog..hukhuk..da dekat2 nak bersawang da ni..hahahaha..naseb bek labah2 takde..kalo tak kompem dah beranak pinak..errr..labah2 beranak ke??

actually ade banyak mende yang aku nak story tapi bila aku bukak je menatang ni,mesti ade je keje yang kene buat..time2 idea tengah banyak,ade je yang menghalang..sangat geram la..hehehehe..kadang2 aku ikut mood je nak hapdet..lantak la situ..

hope sape2 yang baca ni tak bosan la ngan aku punye blog neyh..sebab cerita ntah pape..hahahaha..eceehhh..macam ramai je yang nak baca blog aku ni kan??huhuhu..tak kesah la..janji cik abang aku baca..kan sayang kan??kakakakaka..euuhh..geli..sayang2 plak..hehehe..

kejap2..ape aku nak cite ni sebenarnye??ape motif aku update belog ni pun aku tak tau..hahaha..dah2..berhenti bebel..sambung tempat lain..bye!