terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, October 14, 2010

yahuuu...CUTI!! + B.O.S.A.N..

arini aku cuti..so..jangan ganggu aku..hahahaha..poyo je ayat..tak bleh blah..err..sempena ape aku cuti??huhu..jangan kau orang pikir aku siap2 nak tunang dah ler..arini aku cuti sebab pagi tadi ade blaja memandu la..hehehehe..kawan2 dah ade lesen kereta,aku baru nak amek lesen..tapi okey la kan..daripada memandu takde lesen..kang pape jadi,haaa..sape nak tanggung??hehehe..amboi aku ni..baru amek lesen dah kecoh..hahaha..tu pun siap kene bebel ngan family baru sibuk2 nak amek lesen kereta..kalau tak,hampeh je takde mase aku nak pergi amek tau..hee..

hmm..cuti2 pun bosan gak kan??tak tahu nak buat ape..ni pun baru je bangun dari tidur..hehehe..syok je tidur time2 camni..tapi tak bleh tidur lame2..orang kate nanti otak lembab..hokhok..orang yang kateeeee....bukan aku yang kate..dah la..aku bukan nak cerita pasal tidur..haha..merepek repek je aku ni..

aku pun tak tahu nak story ape sebab otak tengah mereng..paham2 je la kalau orang baru bangun tidur kan..hahahaha..senget betul aku ni..argghhh!!kebosanan melanda diri..pe nak buat ye??hmm..haaa..aku tau aku nak buat ape..hehehe..aku lupe plak tang satu mende ni..memang penting dalam hidup sehari2an..hahaha..aku lupa nak MAKAN..camne la aku boleh lupa??perut dah bunyik2 baru ingat nak makan..kalau tak makan,macam mane idea nak datang kan...

okey..dah2..aku nak pegi makan..ngap..ngap..ngap..hee..bye!

*notakecik : sebenarnye takde idea.. saje gatal tangan nak hapdet.. =_="

2 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

wahwahhh.. dah mau bawak kete ye cik rossa ni.. heheh.. ol da best to yu..

✿....rossa alina....✿ said...

ooo...ko tau dr sini rupenye..patutla aku mcm pelik2 je..aku rase aku xde gtau kt fesbuk pasal lesen ni..hhehehehe..gud2..kalo nk tau pape pasal aku,tau dari blog je..kan3??hehehehe..cyg ko la..muaksss!!heeee...