terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, October 19, 2010

pengalaman pertama....fuuuhhhh...nervous!!!

alahaaai...pe yang kau orang pikir ni weh??haaa...mesti pikir bukan2 kan bila aku buat tajuk entry camtu..hehehehe..dah..dah..jangan pikir bukan2..sekeh kang..

actually aku nak bagitau pengalaman aku bawak kereta tadi..kahkahkahkah...lawak gila..maybe aku tak biasa lagi kot..ye la..masa belajar drive,bawak kereta kancil..tadi aku bawak kereta viva..kancil tu kan berat..viva tu ringan..aku rasa janggal gila..memang tak biasa..adik aku cakap aku bawak kereta gelabah..memang aku gelabah pun..sebab aku tak biasa kereta viva..hahahahaha..*alasan

kalau tak,tadi aku nak bawak kereta kancil..tapi kunci kereta kat abah aku pulak..pastu tadi dah lambat..dah nak dekat maghrib..aku nak pegi umah cik abang anta resume dia..terpaksa naik kereta viva..cett!!janggal!!aku tak nak naik kereta viva lagi..hukhukhuk..(jangan mare ea nani..)

takpe lah..sekurang2nye aku dapat pengalaman drive sendiri kan..hmm..kena practice hari2 baru okey..camne nak pegi jenjalan kalau drive tak okey..kan??takpe..aku perlu berusaha lagi..chaiyok2!! -END-

*notakecik : rindu cik abang.. :(

2 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

wahhh patut la td cam ponat je.. hehehe.. congrats.. berjaya gak ko sampai intan ekk.. hehe

✿....rossa alina....✿ said...

hahahahaha..mane de la..tu ptg semalam g umah cik abg naik kete..g keje naik moto la..xready lg nk bawak kete jauh2.. ;p