terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, June 13, 2011

abang BEN ASHAARI!!tengok la ape dia orang ni dah buat!!grrr..

baru je nak berenang2 kat blog abang BEN ASHAARI tiba² tak boleh pulak..tensennnn!!

nahhh..bukti..

entah kenapa aku nak bukak blog abang BEN tak boleh..hishh..geram..geram..geram..kalau blogger kene block,mesti la aku tak boleh update blog or view blog aku..tapi..boleh jeee...

nak kata internet slow??aku rase kat opis ni la paling laju kalau nak bukak pape..sebab tu aku suka on9 kat opis..err..kantoi~

tak paham jap..

okey,nak sambung buat keje sat..tata~

# notakecik : hari ni bosannnn!!!


3 comments:

Izatie said...

Alololo kesiannye . Jup lagi boleh lah tu . Hehe take care darling :)

cpahniza said...

alaaa..kecian...

✿....rossa alina....✿ said...

Izatie : still xboleh gak..pelik..blog org lain boleh bukak..blog dier je xbleh..huhuhu..

cpahniza : huhuhu kesian ke?? ;p