terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, June 30, 2011

hari terakhir............

uihh..harini hari terakhir aku kursus pasal akauntibiliti..alaaa kursus kat tempat kerja aku je..almaklumlah..tempat kerja aku tu memang tempat untuk penjawat² awam berkursus..kihkihkih..

aku baru perasan,aku dah lame gila tak hapdet blog..bukan ape wei,ntah nape ntah tiba² rase malas gile nak menaip..kahkahkah..

yang komen aku punye entry pun berape kerat je..hahahaha..aku dah jarang nak update pape..sebab aku tak tau nak taip ape wei..

aku lapar laaa..tadi cik abang cakap nak ajak kuar pergi makan..pastu tiba² cancel pulak sebab dia kena attend kenduri..hmm..tak pe lah..baik aku tido je..wuwuwu..

kalau tak,cik abang nak belikan makanan untuk aku lepas kenduri nanti,tapiiii.....................macam menyusahkan dia je wei..ishh..baik tak payah..aku dah banyak susahkan dia..

wei..wei..wei..aku stop sini dulu..nak tengok ape ade kat dapur tu..kalau ada,memang rezeki aku la..kalau takde............... T_T #nangislajulaju

okey tata~

-end-

# notakecik : esok kena drive sendiri.. T_T

1 comment:

Pojiekyra said...

haha jnji jgn lupa blog jew :D