terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, June 13, 2011

vince to hazama

dari AF yang first sampai yang ke-9 ni,aku cuma tengok yang first dengan yang ke-9 je..kakakaka..yang kedua sanpai kelapan aku tak tengok pun sebab kat rumah aku takde astro...

dulu mase af yang first kan ada ulangan kat NTV7..tu yang dapat tengok..pastu yang ni pulak,abang aku baik hati pasang astro kat rumah,dan kebetulan af yang last katenyeeee..so,terbukaklah hati aku ni nak tengokkkk..kalau tak,takde maknanyeee..

mula²,aku nak sokong azri sebab aku kenal dia pun dari Breakfast Band..tapi aku tengok dia macam tak menyerlah sangat la pulak..err..aku tengok muka azri ni macam muka kawan aku pun ada jugakkkk...hahahaha..

lepas aku rasa kecewa dengan azri,aku beralih arah pulak dekat hazama..yess!!tak sia² lah aku menghabiskan credit aku untuk undi dia...keh keh keh..serius,ni first time kot aku undi kat af ni..so,macam batak sikit la..berbaloi gak aku undi..kakakaka..

hai hazama..mengancam la you ni..kihkihkih..
pape pun,congrates to HAZAMA sebab dapat jadi JUARA AF9..tak sia² lah penantian 5tahun tu nak masuk af balik..go hazama!!kaw timmm...

okey,malas nak cerita lebih² pasal hazama sebab bagi chance orang lain pulak nak cerita..good night..tata~

# notakecik : rase macam malaaaaaaasssssssssss sangat nak kerja esok.. ~_~"


2 comments:

♥ Cik Cha said...

hahahaha kau sama cm haku lar..
tapena tgk af b4 dis.. ni first time aku tgk.. tapi aku tgk recap af yg sebelum2 ni.. lagi best kot..
sbb dorg lagi rapat compare yg sekarang.. well aku first time n sekali je undi azri.. aku minat dia.. hazama aku tak minat sbb pena jmpa face to face masa jgn lupa lirik ari tu.. wakakakaka

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha,,ngeng ko ni..aku ada gak undi azri mse sebelum final tu..pastu da final aku undi hazama je la..kekekeke..

ooo tau la ko penah masuk jangan lupa lirik..hahaha..