terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, June 30, 2011

perbualan antara cik ayam dengan cik lembu..kehkehkeh!

cik ayam :  
dear..bile je ko free ea??i'm so sad la...family problem..
 
cik lembu : 
aku tak tentu la..npe??cite la wei..jgn la sedih²..
 
cik ayam : 
takpe ke ni cite kat ko...okey..semalam mak ayah aku gaduh lagi..pasal ayah aku ade kawan dengan itik betina...mak tau coz mase pukul 4 pagi itik betina tu sms ayah aku..gaduh besar gak la semalam...aku tak tau nak buat ape lagi..aku cume cakap "mak ngan ayah jangan gaduh² lagi..anak² dah besar tak elok pulak tengok kan..."
 
tapi aku tak sebelahkan mane² pihak..just diam diri je...entah la cik lembu...sedih pulak rase tengok family aku camni...kadang² ok kadang² tak..
 
dan lagi 1 ni...pasal si kucing tu..dia ada message aku kat facebook before ni just tanye kabo tapi aku tak layan dan abaikan..then semalam dia bleh pulak maki² aku dan kawan² aku kat blog dia..cakap still marah aku lagi pasal aku ade marah dia dulu....dia minta maaf tapi aku tak layan...then dia cakap aku berdendam la..aku sendiri tak tau ape motif dia n nape dia nak kacau hidup aku lagi..ntah la cik lembu, nape perlu aku hadapi semua ni..teruk sangat ke diri aku ni..sedih sangat².. 
 
cik lembu : 
pasal family ko tu sabar la erk..mungkin ade sebab jadi cam tu..kite sebagai anak ni nak cakap lebih² nanti kurang ajar pulak..ko banyakkan berdoa la erk..
 
pasal betina sekor tu ko cakap je memang ko berdendam ngan dia..ko cakap peduli ape kalau aku dendam ngan ko..lantak aku la..ade aku kacau ko ke..bagi je ayat kaow² pon..ish dapat kat aku memang masak betine tu..eeeeeeeee gerem laaaaaaaaa..dasar tak sedar diri.. go 2 hell cakap kt dia..
 
ko jangan sedih² lagi...jangan pikir sangat betine tu..memang orang cam dia tu tak pernah puas...sampai bila² pun akan kacau ko lagi..dah jangan buat serabut kepala ko pikir pasal dia...sekarang ko sabar la ye..
 
pasal family ko tu suruh la mak ko pergi berubat ke..takut² kene buatan si itik ke..dah la jangan sedih² tau...
 
cik ayam : 
thanks cik lembu..ko banyak bagi nasihat kat aku..kalau takde kawan² kat sisi..tak tau la ape jadi kat aku nanti...insyallah aku cube handle semua ni..thanks ea ko sudi dengar problem aku..n ko pun jage diri baik² tau..luv u so much..
 
cik lembu : 
Ko ni takde guna la kawan kalau cam tu..susah senang baru la sama²..ko jangan risau la ye..ade pape cite je kat aku..walaupun aku tak boleh nak tolong sekurang²nya hilangkan sikit masalah ko tu ye..dah la jangan pikir sangat.insyallah family ko tak kan ade pape.jangan banyak pikir tau..
 
cik ayam : 
insyallah cik lembu..You aRe the bEst frienDs I eVer meT..aku pun dah oke sikit sekarang..thanks 4 everything ea..
 
cik lembu : 
Welcome..dah la jangan pikir lagi ye..
 
cik ayam : 
oke cik lembu..hehe..
 
 
 
* * * * * * * * * * * *
 
 
pendapat : 
 
senangnye cik ayam ni percaya dengan cik lembu..tak takut ke kena libas ngan cik lembu??lembu kan besarrrrr...
 
perlu ke cik lembu menghasut cik ayam supaya maki² si kucing??sepatutnye,sebagai "kawan",cik lembu kenalah nasihatkan cik ayam..bukan menghasut..ishh..ishh..ishh..kawan jenis apeeee la tuuuu...

ade ke patut cik lembu suruh bawak mak cik ayam pergi berubat??khurafat betul..baik sembelih je buat masak kicap!!

cik lembu ni macam terlebih emosional pulak ek??kihkihkih..rilek la cik lembu..jangan emo²..kang makin gemok,susah pulakkkk..

kesiannnnn kat si kucing,tak pasal² buruk name kauuuu..fuyoooo kucing pun ade blog??advance sungguh!!kuikuikui.. 

nape si kucing tu baik hati sangat nak mintak maaf even si kucing tahu tu bukan salah dia??aauummmmm~

mungkin ini adalah balasan untuk cik ayam sebab suka sangat berak merata² kot..ewww..

sumber : BURUNGHELANG

#notakecik : ini adalah rekaan semata-mata..kalau ade tersame tu,memang kau orang tu si ayam ngan lembu la khennnn??kihkihkih.. ;p

No comments: