terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, August 20, 2010

alahaai...video..video..video..

malas nak taip banyak2..
cuma nak cakap..
pasal video budak sekolah tu..
tak payah la nak hebah2..
aku tengok kat fesbuk tu
ramai je yang nak share2..
hissyhhh..
tak payahlah yeee...
baik buat mende yang senonoh sikit
di bulan yang penuh barakah ini..
ecececece..

kepada sesiapa yang sudah TERtengok tu..
banyak2 la bertaubat yeeee...
hehehehe..
laghah la...
memang kita marah dengan budak sekolah tu..
sape suruh B*****G sangat buat mende2 tak senonoh tu..
pastu biar je kawan dia record..
haaihhh...
ape nak jadi..
*emosional kejap..

aku ade gak share video tu kat fesbuk..
muehehehe..
tapi aku dah buang dah..
sebab mencemarkan aku punye fesbuk je..
hahahaha..
bek aku letak game yang aku main je kat situ..
lagi best..

aku rasa banyak lagi kut video2 yang lagi teruk..
dan mungkin belum tersebar..
ni baru sikit..
entah2 banyak lagi kut koleksi orang2 di luar sinun....
tapi yang aku hairan..
budak sekolah tuuuuu...
waahhh!!!
budak sekolah lagi advance dari orang dewasa macam aku???
eyhh??dewasa ke??
muahahahaha..

aku tengok pun geli je..
kalau dah tak tahan sangat,
bek mintak parent kau kawinkan je kau tu..
aku yang dah keje pun tak kawin2 lagi..
huhuhu...
sob..sob.. T_T

kepada adik2 ku sekalian yang masih belajar tu..
habiskan lah sekolah tu dulu..
nanti bila umur kamu dah macam aku ni..
baru kau orang akan terfikir..
dan mungkin akan menyesal sebab tak belajar betul2..
SERIUS!!
aku tak tipu..
tapi aku tak menyesal dengan pilihan hidup aku..
sebab memang ni yang aku pilih..
keje pun dah tetap..
harta pun ada sikit..
ade la tenggiling sebijik..
daripada takde kan..
hahaha..
cuma sedang memperbaiki diri untuk jadi yang lebih baik je..
almaklumlah..
tak lama lagi turn aku pulak..
eyh??turn ape ye??
hahahaha..
ssyyhhhh...
diam2 sudah..

jap..jap..
tadi aku rasa macam taknak taip banyak2..
tiba2 je jadi banyak plak..
hahahaha..
mengong sekejap..
dah la..
aku dah ngantuk..
mahu ketiduran dulu..
huaaargghhh...
ngantuk..
nite all..
Assalamualaikum..

6 comments:

MOFASAD said...

ehem

✿....rossa alina....✿ said...

ye encik farid kacak??ade ape2 yang boleh saye bantu??hahahaha..

nor isneini said...

ooo...video tu....terukkkkk...tp aku lum tgk...hahah

✿....rossa alina....✿ said...

xpayah tgk..xde mende pon..wat kurang pahala je kalo tgk..hahahahaha.. ;p

miss fieqa said...

Heheh ?
Akak, nak kawen jngn lpe jemput Fieqa..!! Hihihi (:

✿....rossa alina....✿ said...

kawen??errr...eeemmmmm...no komen..hahahaha.. ;p

*insyaallah yeee...tp lame lg kut.. ;p