terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, August 8, 2010

weehuuuu..aku dapat award!!

seriously..
ni first time aku dapat award..


tenkiu kepada cik genit yang manis lagi cun..
weee...
actually aku tak perasan pun pasal award tu
mase buat blogwalking..
rupa2nye aku dapat award if jadi followers dier yg ke-100..
hohoho..

btw,nice la award ni..
mane ade tak lawa..
okey je la..
even kelam kabut buat pun
tapi tu dari hasil titik peluh cik genit gak kan..
haaa..
tengok..
sampai menitik-nitik peluh..
hehehehe..

thanks again ye cik genit..
semoga anda terus berblogging dalam dunia blog nih..
hehehe..
dan selamat menyambut BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK..
tak lama lagi kan..
okey..
nice to know u in blog world..
bye..

notakecik : rasa macam nak makan je epal kat award tu..
muehehehe..peace ^_^V

2 comments:

Hamzah Ian said...

selamat pose...

izyan said...

haha..welcome2..tu la nitik2 peluh ni ha..
yea..semoga terus aktif b'blogging jugak..
selamat berpuasa eh..
=)