terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, August 23, 2010

jom kibar bendera.... ^_^

entry yang ni aku nak patriotik..
hehehehe..
tak de mende sangat pun nak update..
sementara tengah free ni..
aku curik masa update blog jap..
muehehehe..

aritu aku kene sound ngan si farid yang konon kacak tu..
cettt!!!
yela2..
aku letak bendera kat blog aku nih..
tapi yang pasti bendera aku lagi kacak dari kau..
hahahaha..

tetibe rasa nak nyanyi plak..
jom nyanyi..

Hormatilah bendera kita
Ia lambang negara
Bersatu padu kita dibawahnya
Hidup berkeluarga

Putih merah biru kuning
Warna bendera kita
Berkibar-kibar megah
Di angkasa
Kemegahan semua

Tegakkan bendera kita

jom..jom..
kibar bendera..
aku ada bendera..
kau orang ada bendera tak??
ni la bendera aku..
kacak kan??  MySpace


muehehehe..
tak sedar diri btol..
padahal culik bendera Abang Ben Ashaari..
hahahaha..
tapi da mintak permission oke..
aku ni penculik yang baik hati..
heee..

pape pun..
dah nak dekat dah tarikh 31 Ogos tu..
jom la kibar ramai2..
aku tengok macam tak meriah je sekarang..
maybe terlalu banyak isu dan kes kat Malaysia ni kot.. 
tu yang macam takde semangat je nak sambut merdeka..
haaihhh...
pe ni..mane semangat kau orang pergi???

aku ingat dulu2 masa kat sekolah..
ni cite kat sekolah rendah..
rajin betul buat competition..
semangat kemerdekaan tu 
dah diserap masa kat sekolah lagi..
aku ni suka menyanyi..
ape lagi..
aku join la pertandingan nyanyi lagu2 kemerdekaan..
tapi dalam group la..
kalau aku nyanyi sorang2
kompem aku pengsan dulu 
sebelum keluarkan perkataan yang pertama..
dulu kan aku pemalu orangnya..
hahahahaha..
MySpace



memang mase tu semangat giler..
even tak menang,
sekurang2nye aku ada jugak join kan..
hehehe..
saje wat kalah tu..
sebab kelas aku join last minit..
hakhak..
(alasan boleh terima pakai tak??)

aku tak tahu la sekarang ni camne kan..
ada lagi ke buat competition camtu??
dah lama tinggalkan sekolah..
so aku tak tau la..
hehehe..

pape je la..
yang penting..
aku nak seru semua kawan2 ku yang comel2..
yang ensem2..
yang cantik2..
yang kiut miut..
yang macho2..
yang..yang..errr...pape jela..
jom la kita kibarkan Jalur Gemilang yeeee..
heee...

jom..jom..
kibar ramai2..
dalam blog pun boleh jugak pe..
kalau join contest banyak2 boleh..
takkan nak kibar Jalur Gemilang pun tak boleh kan..
hehehe..
aku dah letak..
kau orang bile nak letak??

notakecik : dari dulu lagi nak join kontinjen 
untuk Kemerdekaan tapi tak pernah dapat..hmmm...

1 comment:

MahaMahu said...

Jom sertai kempen 1 Blog 1 Bendera sempena semangat kemerdekaan negara yg akan kita sambut bulan ini..