terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, August 16, 2010

hmm....

nape ye??
asyik nak marah2 orang je..
bulan2 puasa ni..
patutnye kena la sabar kan..
dugaan orang kata..
tapi aku tak boleh..
sebab...
sebab...
errr....
eemmmm..
biasalah kan orang perempuan..
tiap2 bulan ni ade penyakitnyeeee...
eleh..
buat2 tak paham plak..
lempang kang..
hohoho...

tu baru satu hal..
pastu aku jadi kuat tido..
asyik membuta je keje aku ni..
memang antu tido btol la aku ni..
sampai orang yang puasa nak buka puasa..
aku baru bangun tido..
hahahaha..
ganas tak??

bangun tido terus mandi..
pastu terus makan..
lagi best..
kan??
hahaha..
memang syok giler la..
dapat makan sedap2 plak tuuu...

cuba bayangkan..
kat meja korang ada banyak makanan..
ada nasi putih,ayam goreng,ayam masak merah,
tomyam,ayam golek,
murtabak,tapai,pecal,laksan,kurma..
air pun banyak gak..
ade air tembikai susu,air kelapa,air mangga,
air kopi,air soya,cendol,ngan air kosong..
pastu ade buah2 plak..
buah manggis,buah dokong,buah rambutan..
korang dapat bayangkan tak..
cepat bayangkan..
hahahahaha..
memang penuh satu meja weh..

tapi tak payah la nak heran sangat..
sebab family aku memang family besar..
memang la banyak giler makanan kat meja..
tapi setiap satu tu kuantiti tak banyak..
muehehe..
jangan ingat family aku ni kuat lantak plak..
hahaha..

family besar,perut pun besar..
hahahaha..
mandai2 je kan..
entah nape arini banyak giler makanan..
ni semua abang ipar aku punya pasal la kut..
dier yang beli macam2..
mak cakap dier yang beli..
pergghh..
ingat boleh habis ke beli banyak2..
ni pun ade lagi..
sape nak habiskan tu??
hmm..
terpaksa simpan untuk sahur..
kalau tak habis gak,
bagi kat meowww je la..
best la meowww aku tu hari2 dapat makan sedap2..
hahahaha..

dah2..
aku dah ngantuk nih..
nak sambung tido plak..
hehehe..
sok keje la..
kene tido awal..
bye!

2 comments:

encik big said...

lama tak komen... singgah komen2 sket ye mek ros.. la la la..

sonot aa singgah blog ko.. mcm2 cite ade.. kdg2 terasa mcm buku cerita pn ade.. ekekeke.. teruskan menulis!! anda sang blogger yg berbakat..
aku nak bagi award kat ko.. nnt aku roger2 k bila award tu dah ready.. hehe..

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..mandai je kan..wwwaaaahhh..ade award ke??nak..nak..hehehehe..

*thanks ea.. :)