terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, August 15, 2010

nape tiba2 wat hal plak..adeehhhh.. =_=""

aku tak tau nape tiba2 modem streamyx aku wat hal..
hari jumaat aritu aku off..
saje je nak off
sebab da lame terbukak je..
nak bagi sejuk sikit..
kang tak pasal2 meletup plak..

pastu adik aku on balik sebab dier nak online..
aku tak kisah pun pasal tu..
sebab memang dier selalu online je..
maybe da sejuk sikit kut time tu...
dier pun tau kalau aku off,nak bagi sejuk je..
arrhh..tu bukan masalahnye..

aku pelik..
balik keje ari jumaat tu
aku tak boleh nak online..
agak bengang gak la..
ye la..
online ni memang dah jadi keje kedua aku kan..
memang da takde mende lain nak buat..
ni je la keje aku..
hahahaha..
problem,asal aku nak connect internet,
kuar menatang ni..
"SERVER NOT FOUND"
peerghh..bengkekkk je hati aku ni..

so,semalam aku call TM..
agak penat  jugak la menuggu sebab orang tu pass orang ni..
orang ni plak pass kat orang lain..
hmm..
tak kisah la..
aku malas nak amik pusing..
biasa la tu kan kalau bahagian teknikal..
takpe..takpe..
aku paham..
ececece..paham ke?? 
padahal dalam hati panas je..
haha..
serius aku terlelap kejap mase orang tu 
tengah check2 ape yang problem..
tapi takde problem pun..
okey je orang tu cakap..
hurmm..

then orang tu try nak sambungkan aku kat orang lain,
bahagian teknikal gak..
tapi line busy plak..
so dier cakap dier anta manually kat orang tu..
entah,aku bukan paham pun pe orang tu maksudkan..
hahahaha..
takpe..
yang penting aku dapat online balik..
daripada sampai buka puasa,sampai aku nak tido
still lagi tak boleh nak online..
memang bengang giler..
last2 aku main game ni je


aku ske klik2 banyak kali kat mata dier nanti dier bersin,habis bulu tercabut..hehe..

sambil main game,aku dengar lagu..
sampai la aku rasa ngantuk..
geram sangat sebab tak boleh nak online,
tido je la jawabnye...
pukul 2 pagi aku terjaga,aku try on pc,
haaaa...
baru boleh online..
nasib baik..
ingatkan ade pape yang rosak..
mane la tau ade orang curi kabel ke kan..
huhuhu...
hilang la keboringan aku pasni..
weee...
dah2..
aku nak sambung main game tu..
rasa gian plak..
bye!


3 comments:

Linglung said...

haha. derr, kalau nak kasi modem tu sejuk cpt, baik lu letak dlm peti ais dlm 5-10 minit, confirm terus sejuk, menggigil2 lg mmodem tu...hahaha.

intenet elok pukul 2 pg tu berkat mlm ramadhan :)

Gransazer said...

hehe..
game yg sgt cute tu..
dah lama xmain..

✿....rossa alina....✿ said...

linglung : haiyaa..kalo masuk dalam peti sejuk terus nti dier demam lak..da kene belikan ubat plak nanti..haaihhh... =_=""

gransazer : hahaha..mmg cute kan??kalo dapat pegang letak kt pipi mesti rase lembut2 je..wee.. ;p