terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, November 7, 2010

cimbclicks buat hal..

apesal la cimbclicks ni tak boleh nak login weyhhhh!!!geram betul la..nak topup pun susah..dah la aku malas giler nak keluar!!eee!!geram!!geram!!grrr...

bila aku login,keluar menatang dalam bulatan tu..grrr..

erkk!!nak topup punya pasal je kot??eh tak jugak la..tapi serius aku geram tahap kambeng sebab tak dapat nak login..aku nak tengok balance dalam akaun..haddooooii..ni dah menyusahkan dah ni..bukan memudahkan..kang tak pasal2 aku jadi shrek jugak kang..

kenapa erk tak boleh login??ke aku yang bodoh tak tahu guna??aiyoo..help me..help me..aku nak tahu..kau orang punya pun camtu jugak ke??credit aku tinggal nyawa2 ikan pulak..tu pun buat request kat cik abang singgit..haaihh..

aku punya maybank2u plak balance tak banyak..sedih betul..apalah nasib diriku yang tengah pokai.. T_T

dah la tengah tension sebab tak dapat keluar..mende ni buat hal plak..lagi la tambah tension aku..kompem time aku taip entry ni,kalau kau orang tengok muka aku,dah macam muka nenek kebayan tak dapat gula-gula kapas..cuba bayangkan okey..dah bayangkan??okey,good!!

dah!dah!aku nak makan..bagi hilang tension jap..bye! -end-

7 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

hehehhehe.. cian ko.. heheh.. gi la suh adik ko belikan.. hehhe

✿....rossa alina....✿ said...

adik aku belikan??kalo nk topup kene ade duit cash..aku pnye xcucuk lg..adehhh... T_T

Roxy zai said...

cimb aku ok je..;)

yg aku tau start tgh mlm mcm tu je mmg xleh masuk coz dirg akan buat maintenance mase tu

faRa_diLa said...

oh suspended sbb dah 3 kali nak log in kita failed.. tu yg kena block tu.takpun tenet lembap. so dia stuck terus..tu yg jadi failed nk log in.

kena call customer service suh unblock balik akaun kte..tp biasala minta nama penuh, ic, nama mak kita..

cam tu je...

✿....rossa alina....✿ said...

Roxy zai : heee..yg tgh malam tu tau mmg smtu kan..dorg wat maintenance.. :)

faRa_diLa : oic..seb bek gtau erk..tu la tangan ni gatal2 sangat g refresh page masa internet lembab..adehh..da kena call customer service..terpaksa kene tunggu balik keje gne tepon umah je..tepon opis xsyok..btw,thanks tau..hihihihi.. :P

allia farhana said...

haha...skarang ni dah elok belom?
sian...tak try credit advance dulu?

✿....rossa alina....✿ said...

allia farhana : blom elok lagi..malas la nak call cimb..hihihi.. ;p