terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, November 7, 2010

rasa terasing.. sesi mentacingkan diri..SENTAP ai!! T_T

pernah tak kau orang rasa macam terasing gila dari kawan2 kau orang..padahal,takde pun..perasaan sendiri tu..kan??kan??kan??tapi...entah...kadang kadang kan aku rasa macam orang benci kat aku je..haaihh..tapi kenapa ye??bila aku rasa macamtu,mula la aku rasa down..

adakah sebab aku ni tak cantik??adakah sebab aku ni tak pandai nak bertegur sapa??adakah sebab aku ni memang tak pandai??adakah sebab aku ni.....pe erk??err..pape je la..serius sekarang aku rasa macam semua orang tak suka aku..kenapa aku rasa macamtu ye??aku rasa kan,bukan senang aku nak benci orang..tapi kenapa orang tak suka aku??betul ke kau orang tak suka aku??kalau iye,tak pelah..terima kasih sebab berterus terang..

ape2 pun aku memang tacing malam ni..asal orang tegur je,mesti aku sentap giler..apesal ntah..haaihh..buang tebiat kot??tu la..asyik terperap je kat rumah..ni lah akibat nya..suka sangat pikir mende bukan2..

sebenarnye aku gian nak keluar jenjalan..tapi cik abang taknak..takde fulus katanye..next week baru boleh keluar.. T_T takpela..aku akan pastikan next week aku keluar!!arghhh!!tak boleh duduk rumah je..bosan!!aku suka keluar jenjalan lepaskan kekusutan kat kepala otak ni..

dah!dah!entry ni menyentapkan aku..aku nak pergi main game jap..release tension..oke..daa.. -end-

*notakecik : ape kaitan tak keluar rumah dengan tacing??aku pun tak paham..hahaha..

*notabasi : aku rase entry ni ntah pape..hahaha..erm..ignore it!!bye!!

13 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

slalu rase cmtuh..huhu

Hunny said...

nak period kot! Hahaha.. Jangan tacing k?

Frodo Baggins said...

lps lu makan cekelet or eskerim, kompem kesentapan lu hilang. jemput makannn ...


>>____<<

✿....rossa alina....✿ said...

Puteri Iqa Izyan : alamak..selalu??lg bahaya ni..huhuhu..

frodo : bak sini cekelat..nak yg ferero roce...kuikuikui..

✿....rossa alina....✿ said...

hunny : period??opppsss!!tu dah lepas la dear..kehkehkeh..malu ai.. erm..malam tadi je tacing..pagi2 dah ok..heee.. :)

eNaSaN said...

yg penTing dpT relese tension kot ngan menulIs eheheheh

Roxy zai said...

kdg2 aku pun rasa org bnci aku..sdgkan x pun..huuhu..perasaan sndiri..setan punya kerja kot! saja nk huru hara kan jiwa kita..iskk..bnci~

penyebaran tanpa sedar tu membantu org kafir laa

aLy A said...

rilek la beb
aku kan ada
=)

✿....rossa alina....✿ said...

eNaSaN : yee..kepuasan itu penting..huhuhu..sekurang2nya bila menaip tu dpt release tension..kan..kan..kan..????? :)

roxy zai : isyhh..setan ni kalo dpt nampak nak pijak2 je rasenye..huhuhu...tp kompem seram je tengok muka setan kan?? ;p

rainbowskittle said...

hahaa, ni sebenarnya nye tacing tacing sebab boyfie tanak kuar ke sebenarnya ni, hehe

eh dear, jgn la low self-esteem sgt tau, kita semua pandai, kita semua cntik. cuma belum mencapai potential lagi. so berusahaaa mencantikkan diri. eh eh eh.. hehe

✿....rossa alina....✿ said...

aly a : ye la..mmg la ko ade..tapi mcm susah giler nk contact ko ni..hihihi..windu bertandang lagi..hikss!! (menggedik jap)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tacing2 sayang tu
hehehhe...

perasaan dalaman jer tu dek..

nanti ok la tu...sabor yer

=D

✿....rossa alina....✿ said...

rainbowskittle : wuwuwu...tenkiu sbb menaikkan semangat saye.. :)

kak yanie : tenkiu kak yanie..cyg akak lahhh!!heeee~~