terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, November 9, 2010

ohh!!mimpi blogger ben ashaari??aaww..aawww..hahaha..

wakakaka..apakah??apakah maksud sebenar mimpi itu??oohh!!TIDAK!!kenapa mimpi dia??wuwuwu..mimpi ngeri ni..[bayangkan aku jerit2 tarik2 rambut]

abang ben,nape masuk dalam mimpi saya malam tadi??tiba tiba je ada..seb bek watak sekejap je..kalau lama kompem taknak bangun..kehkehkeh..tak pasal2 kene penampar bini dia plak kang..

tapi serius!!dalam mimpi aku ada dia..tapi tak ingat mimpi ape..ala..mimpi je kan..mainan tido..takde apa2 makna pun mimpi tu..lain la kalau aku betul2 jumpa dia ke..kan??kan??kan??kompem aku gigit2 lengan dia..oppsss!!ni nak dapat sepak terajang bini dia terus ni..hahaha..

hasil penculikan dari belog beliau..


dah!!dah!!tak nak ingat mimpi tu..sebab dalam mimpi tu abang ben jadi penjual ikan..kehkehkeh..jangan marah..mimpi jeee..lalalalala..
-end-



*notakecik : kalau cik abang aku baca kompem dia jeles sebab lengan dia tak macam abang ben..tapi,aku suka gigit lengan cik abang aku..kahkahkah..tetttt..


29 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

keh3 :D

BEN ASHAARI said...

salam ..

erk.. sampai gitu sekali eh .. hahaha... ni mesti kes FASA FASA

HEROICzero said...

hahaha ngarot2 jek... =)

MOFASAD said...

euuw~

✿....rossa alina....✿ said...

Puteri Iqa Izyan : keh..keh..keh.. ;p

✿....rossa alina....✿ said...

BEN ASHAARI : aaahahahahahaha..ntah tetibe je abg ben menyelit masuk dlm mimpi saye..kikiki..

err..fasa fasa??rasanyaaaaa.......tak la abg ben..wuwuwu..

✿....rossa alina....✿ said...

HEROICzero : kahkahkah..ngarut2 itu penting..kalo tak,hidup itu membosankan..weee~~ ;p

✿....rossa alina....✿ said...

MOFASAD : aahhh kau!!nak euuw2 kat sini plak..aku tau ko selalu mimpi basah..wakakaka..tetttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;p

mummysyafie said...

mimpi tu mainan tido, takpe..takpe..cik abang memahami..aiseh..

oh..ben ashaari ni blogger yer.

syaza kelyza said...

fuyooo mimpi abang ben ! hekhek ! nak gak :D

iEn said...

hai cik rossa..
kite pon ade mimpi bro ben jugak..
tpi tak teringat plak nak post entry..
ehe..
tapi takdela smpy bro ben jual ikan..haha =P

nice blog!
love pink too =)))

TiKa LEh said...

wah, sampai mimpi2..heheh..

beautiful_rose said...

kes tido tak cuci kaki nieh...... =p

rieyana ynn said...

nasib tak mimpi gigit lengan ben ashaari...kahkahkah,,,;d

✿....rossa alina....✿ said...

mummysyafie : hehehehe..seb bek mimpi je..cuba bayangkan encik ben tu jual ikan??err..hahahaha.. ;p

✿....rossa alina....✿ said...

syaza kelyza : hahaha.. kalo nk mimpi gak kene tepuk2 bantal pastu sebut nama abg ben..kehkehkeh.. ;p

✿....rossa alina....✿ said...

iEn : eeehehehehehe...ntah tetibe je nk post..takut gak bro ben ni majok sebab mimpi dia jual ikan..wakakaka..ikan besaaaaaaarr punya..hahahaha lebih kurang la mimpi tu.. ;p

✿....rossa alina....✿ said...

TiKa LEh : hihihi..mimpi mainan tido..setan tu masuk menyamar jadi abg ben kot?? ;p

✿....rossa alina....✿ said...

beautiful_rose : alamak...dah basuh kaki la..hihihi...siap guna sabun fab.. ;p

✿....rossa alina....✿ said...

rieyana ynn : klu mimpi gigit lengan abg ben,kompem dapat kene terajang sekali..mane tau wife dia masuk sekali dalam mimpi..aahahahahahaha..naya je.. ;p

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

heheh...mesti jadi penjual ikan yg kacak...kekekkek

✿....rossa alina....✿ said...

kak yanie : kachakkkkk n lengan besau..kikikiki.. ;p

wahida said...

argghhh..kelakarnya mimpi abang ben jual ikan...hehehe..nasib baik x mimpi dia cium ke ape ke...hehehe..anyway, thanks drop by my blog, saya dah follow, follow me back k...

✿....rossa alina....✿ said...

wahida : cium?mak ooi..kalo mimpi cik abang yg cium xpe gak..wakakakakaka..

xnak la kene cium ngn penjual ikan..kakakaka..err..sori ye abg ben..saye telah menjual nama abg ben..kikiki.. ;p

allia farhana said...

hahaa....sempoi punye mimpi...

✿....rossa alina....✿ said...

allia farhana : hahaha..ntah nape boleh mimpi org yg xkenal n xpernah jumpe..cme kenal kt blog je lak tu..wakkakaka..lawak gila..

Redbloodsnow said...

hahahaha... lawak :D

fatimah arr said...

uiks..sampai mimpi blogger..parah da niyh..haha

✿....rossa alina....✿ said...

Redbloodsnow : hahaha..lawak ye..meh gelak2 jom.. ;p

fatimah arr : parah ke??hihihi..xnak mimpi lg..bau ikan.. ;p