terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 5, 2010

tak dapat nak blogwalking.. T_T

baca tajuk entry tu...adakah ini alasan semata??huhuhu..serius..kalau aku kat umah,takde masa nak blogwalking..sebab aku punya internet slow gila tahap kambeng..geram pulak aku rase..kadang2 rasa nak bakar je modem ni..tapi tak boleh..aku sayang modem ni..penat aku cari duit buat bayar mende ni kan..hehehe..gedik betul la aku ni..sekeh cepat!!hahaha..

tapi serius aku nak mintak maaf kat kau orang semua sebab tak dapat nak singgah kat blog kau orang..biasanye aku blogwalking kat opis..sebab internet laju giler..kat rumah ni alahaaai..bikin hati panas je nak tunggu..sorry again k..hehehe..

yang dah follow blog aku tu TERIMA KASIH banyak2 k..nanti dah start keje aku singgah balik kat blog kau orang dan follow back..INSYAALLAH..hope takde yang memaksa aku untuk follow blog ye..hehehe..

sape yang rajin singgah blog aku yang cikai giler ni..THANKS A LOT k..malu den..okeylah..nak kata tu je..pape pun..aku sayang kawan2 kat blog ni..dan aku sayang kawan2 yang sudi singgah sini..hehehehe..
MySpace
 

luv u oll..smile always..  -end-


*notakecik : tengah kebosanan tahap cipan.. MySpace

7 comments:

Nicha E-cha said...

hehe...tak da hal

alinac lover said...

yong da follow juga..hehe

p/s=jemput join Giveaway yong ek

http://www.alinacshoppe.com/2010/11/giveawayalinac-membership.html

✿....rossa alina....✿ said...

nicha : hehehe..thanks singgah.. :)

alinac lover : tq follow..orait..nnti saye singgah n join k.. :)

aLy A said...

hai beb!
;)




bile la kite nak date ber2 ni

✿....rossa alina....✿ said...

ye la..dah lame gila cdate ngn ko kan..lepas habis sekolah lesap terusssss..huhuhu..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

hehhehhe... kalu ko xde, x berseri la blog aku ni alin.. heheh

✿....rossa alina....✿ said...

iye ke??hihihi..nnti aku rajin2 g blog ko la..tp ko kene bg aku hadiah..penat tu nk g blog ko..wakakaka.. ;p