terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, November 1, 2010

contest : ''Gojes wif Shawl Contest''


dah lama tak join contest..teringin la plak nak join..saje gedik-gedik nak join..tadi aku buat part time pergi blogwalking blog orang..then aku terjumpa la contest ni..haaaa..teringin la plak nak join kan..tajuk contest "gojes wif shawl contest" plak..masalahnye aku ni gojes ke??kehkehkehkeh..biaq pi la..aku nak join jugak..kohkohkoh..

oke2 jangan buang masa..meh aku bagi tau kau orang ape syarat-syarat dia..errr..cik asya,minta permission untuk memprintscreen anda punye belog oke...hukhukhuk..jangan mara yeeee...

[harap maaf kalau mata kau orang juling tengok ni..]
oke..jom buat senarai semak..ececece..bukan kerja je kena ade senarai semak..contest pun kena ade jugak tau tak..kehkehkeh..
checklist : 

1 . jadi follower cik asya..SUDAH!!!
2 . SATU gambar je..
*dia kate taknak banyak2..cian plak kang juling dah tak cun..hehehe..oke..gamba yang aku nak pertaruhkan.....tadaaaaaaaaaaa...

-

-

-

-

-

-

-

- 

-
 
[uweeekkkksss!!!nak muntah aku tengok gambar sendiri..tak gojes langsung..kehkehkeh..]
3 . errr..dah kompem aku perempuan kan??takkan pondan kot??heee..

4 . slogan..kena buat slogan plak..ni yang fail ni..adoooi.. 
 "saya nampak gojes pakai shawl ni sebab pipi saya tak nampak tembam..kehkehkeh..walaupun selekeh,tapi saya tetap gojes..ye!!saye gajusss!!eh,silap..gojes!!hehhh..."

5 . kena tag 3 orang..nak tag sape erk??huhu..oke..calon-calonnya adalah..

6 . DONE!!

hehehehe..dah..dah..taknak bebel pape..cukup la ni je..kang cik asya kiter ni malas pulak nak baca..kehkehkeh..





*notakecik : ini cuma sekadar suka-suka..aku tau aku tak gojes..kehkehkeh..

12 comments:

Lyn Sery said...

wah..rajin nak msuk ptndingan tu ye.
jgn risau..mmg gojes pun..
hadiah kalau dpt hulur2 ye.
hehehhe

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

aiyak..alin, aku x pakai la menatang shawl tu.. huhuuu.. aku pakai tudung bawal besa saja maaa.. atoooiii~!!

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

n tambah2 lagi aku ni x tantik.. tp agak chumel la kalu x pakai tudung.. letak pic x pakai tudung bole.. agaggaaa.. dah ilang shawl nye kan.. hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

lyn : hee..kalo nk join,boleh je..nak tag ramai2 tp kene tag 3 org je..so,xdapek den nak nolong..hahahaha..erk?!gojes ke ai??kehkehkeh..kombang idong sat..

za : ala...ko pakai la shawl kejap then ko amek pic..pastu bukak balik..kihkihkih..uit nenek..kalo ko sayang aku,bek ko join..ugut ni..hahahaha..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

aiyak.. huhuuu...

cik mas.. said...

Oit..hahaha..males la mak nak join nyah..hahahaha...

i will vote for yu..
AFUNDIS ROSSA!!

✿....rossa alina....✿ said...

za : aku ugut ni tau..kalo x,nnti aku nangis gak..hahahahaha..

kak mas : hehehehe..ni saje2 je kokkkkkkkk...huhuhu..

F & A said...

hye! thanks singgah my blog,. baru lagi, hehe follow la kayh!

a.d.i.b.a.h said...

huhu. segan la nk join. gmbr2 gorjes da xbyk. hehehehe. anyway, thanx sbb tag ye. =)

✿....rossa alina....✿ said...

F&A : insyaALLAH okey..hehehehehe..

kak dib : alololo...kite tgk banyak je kak..akak kn ske pakai shawl..huhuhu..ni pon kite saje2 je join..tgh bosan2..hehehehe..

Asya Zain said...

dear..asya xleh nk copy la pixca tuh..email pic tu ngn slogan kat asya k..link skali..email kat asyazain@gmail.com k.. :)

✿....rossa alina....✿ said...

hihihihihihi...malu den..oke2..dah email.. :)