terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, November 25, 2010

aritu RM1..sekarang RM1.50??mak oooooooooiiii....

sebelum aku teruskan membebel,aku nak wish tenkiu sangat sangat kat kau orang yang sangat concern ngan aku pasal entry NI..wuwuwu..terharu den..ni yang buat makin sayang ni..aicehh!!muah..muah..muah..hakhakhak..semboqq ayaq lioqqq...

hah!!!aku nak bagitahu ketidakpuasanhati aku ni..agak kebengangan la..ee..geram..geram..ape mende yang aku geramkan ni??hehh..nak tahu tak..ya..memang tak tahu..nak bagitahu lah ni..grrr..masa minggu lepas aku beli breakfast kat cafe,kena charge RM1 je..tak kisah ambik pape,tapi yang goreng-gorengla..macam mee ke..bihun ke..nasi ke..makcik tu akan charge RM1 je..sebab dah kenal..selalu borak-borak..ahh..lupakan..

tetiba harini aku beli..kena charge  RM1.50..huh!!bengang giler..aku nak aje sound makcik tu tapi tak terkeluar pulak ayat-ayat dari mulut aku ni..apakah??kenapakah??uwaaa...makcik..kenapa kau charge kat aku RM1.50..ahhh..aku tak peduli..nak bengang gak..mahal gak tu..


tak aci..tak aci..bukan banyak mane pun aku ambik..da la tak sedap..eee..ntah pape la..makcik ni tak sporting la..makcik ni pilih kasih..makcik tak sayang aku..menci..menci..uwaaa...terbang limaposen aku.. T_T [errr..limaposen je kot??] limaposen pun duit jugak..boleh buat bayar tol..

pasni malas la nak beli kat cafe..baik aku beli kat makcik-makcik tepi jalan..lagi masak sedap!!cehh!!cafe masak mende yang sama je hari-hari..muak aku..[blagak..konon je..esok lusa ada lagi muka aku kat cafe tu..] kalau ada pun,tu sebab da kebulur sangat.. T_T

aku tak faham la ngan orang cafe tu..letak harga sukahati dia je..sekarang aku dah tak beli makanan tengahari kat dia orang..cekik darah nak mamposss...tu yang aku jadi kurus je ni..sebab tak makan tengahari..balik rumah pun kompem aku terus layan tv..tak pun borak-borak ngan family..pastu terus bammm..krooihh..krooihh..

memang bengang sangat ni!!geram!!grrr..dah,ok bye!! 

*notakecik : tetiba rasa lapar pulak..balik nak makan banyak-banyak!!

8 comments:

azwa_amani said...

uisshh giler murah...kat UPSI..xde makanan jual sehinggit ni..sumer 3 hengget ke atas...aduiii..sesak tul last2 sem ni..

Teyha -anchov- said...

mak aih .. terkejut aku tibe-tibe ade pulak keluar objek kaler merah tu =.="

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

ko x ayat die ke??? heheh... tp makanan pagi kt citu cam x menarik je.. aku rela makan biskut kering daripada pegi cafe... huhuu

beautiful_rose said...

aku dah selalu sangt kena benda mcm nie.terus malas dah nak g kedai tuh...agak2 lah kan nak naikkan harge mendadak macam tuh terus.kalo takat naik 20sen ke le terime gak.




aku pon nak join bengang sekalilah.

hajarus said...

uuiittt.. leh pulak lain hari lain harga ekkk.... rugi niii... hehe....

Frodo Baggins said...

sedekah jerlah ... esok2 masak dr rumah ... hahahha kan sodapppp!


>>___<<

Lya Colours said...

org meniaga skrg nak untung je

✿....rossa alina....✿ said...

azwa_amani : yeke??err..tetibe rasa beruntung plak keje kat INTAN ni..hehehehe..

Teyha -anchov- : hahahaha..ko ni seb bek xde sakit jntung kalo x aku da xde adik dah..hahahaha..

✿ ..natakafisha.. ✿ : mmg xmenarik pn tp nk buat cmne kan..dah tu je yg ade..huhuhu..bosan+muak..

beautiful_rose : jom bengang sama2..hehhh.. ;p

hajarus : mmg rugi pun..dulu boleh senyum2..skrg masam mcm monyet xdpt bunga je muka makcik cashier tu..hukhukhuk..

Frodo Baggins : sedekah??drpd sedekah kat org kedekut baik sedekah kt anak yatim..huhuhu.. T_T

Lya Colours : mmg pun..mmg nak untung..tp xberagak..jgn la nk ubah2 harga plak..adehhh..