terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, November 21, 2011

ape perasaan korang bila ada orang baca blog korang??

biasanya aku tulis pape kat blog ni semua syok sendiri..aku tak pikir langsung pun ape perasaan orang lain..ahhh aku peduli apa..perasaan aku pun tak terjaga jugak,nak jaga perasaan orang lain pe jadah nye??


aku ingatkan cuma certain orang je yang baca blog aku..rupanya ramai yang baca ke??arghhh!!tidakkkkk!!serius aku malu gila bila orang bagitau sendiri kat aku yang dia baca blog aku..oh my...................*NO WORDS*


bangga ke??tidak sama sekali..sebab blog aku ni bukan blog yang ada pengetahuan,tutorial ke,ape ke..tapi ni cuma blog peribadi..so,aku bebel sorang² kat sini je..hew hew hew..


kalau ade yang terase ke ape ke sorry banyak² k..jangan saman aku tau!!heee..


sebelum aku bebel bukan² baik aku stop sini dulu..papai~


#notakecik : dah malas nak ambik tau~~

4 comments:

Princess^of^Hemp said...

ikut mood. tapi selalunyer best klau ad yg baca. cuma xbest bile duk komen bukan2..hehe

syazliyana hakimi said...

tulis untuk suka2 je..

syazliyana hakimi said...

tulis untuk suka2 je..

Ikram Mawaddah said...

sama je kita . blog suka citer2 sendiri je . x kesah org nk baca ke x . kalau ade org komen rasa appreciate sgt2 . sbb ade gak org follow kan . anyway . x kesah la org baca ke x kan .. hehhe .