terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, November 8, 2011

status : MALAS

on facebook je mesti nampak status malas..nape ek??aku pun terikut jadi malas..kihkihkih..


ce buat status "waaahhhh aku sangat rajin arini!!" agak² jadi rajin tak??hahahaha..kalo rajin pun kompem rajin kat mulut je..dalam hati tetap rasa malas..betul tak??betul tak???


agaknye kan,setiap kali hari pertama nak masuk waktu kerja or study memang malas kot..tengoklah,hari ni hari Selasa tapi still ade yang malas² jugak..kaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn??


aku tak taulah hari ni aku rajin ke malas..tengah² kot..kihkihkih..untung² aku tak MC arini macam sesetengah orang tu,nak sambung cuti,tapi tak apply cuti pun tapi ganti ngan amek MC..puiii!!


malas nak layan..okey,nak tido..dah masuk waktu rehat..papai..


-end-


#notakecik : sakit kepala..adooooiiii.. @_@

5 comments:

Hana Soffelia said...

Tak sakit tp ambik MC. Memang tak patut.

Kathy Tuah said...

kalau hari pertama lepas cuti memang malas nak keje, tapi kalau hari jumaat tu kemain semangat lagi..haha

ejulz said...

asal mls sakit kepala.. asal sakit kepala je mls.. heHe

ILA HonEyBuNNy said...

bangun2 jangan tido..hehe

biasa la malas tu..awai2 mmg xdk mood ckit kan..ehhehhe

Hardy Boy said...

sabor je la rossa,malas xbmakna xbuat kerja cume slow skit performance.hahaha (^_^)