terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 4, 2011

hubungan sejenis??

woahhh macam dah lama gila aku tak update blog..wakakaka..lame la sangat..ehh kalau tak lame,takkanlah ade yang rindu aku kot??waaaahahahahaha ni lagi statement tak boleh blah..mesti rasa nak pijak² je aku ni kan??
















lari dulu...









































okey,dah penat!!taknak main lari² lagi dah..




















wei,korang tengok berita kat tv semalam tak??yang pasal Seksualiti Merdeka 2011 tu..aku pelik lah..nape nak buat program tu eh??ape motifnye wei??korang tau ke??


aku taknak komen lebih²..sebab aku bukan ahli ilmu agama..tapi yang pasti,hubungan sejenis tu kan dosa..camnelah ALLAH tak bagi bencana..haihhh..


macam zaman Nabi Luth tu..kalau korang lupa camne ceritanya,meh baca kat SINI..kadang² ALLAH tak bagi balasan kat kita secara direct..tapi ALLAH akan uji kita secara halus..bila dah terima musibah baru nak menyesal,tak guna jugak kan??


aku ni pun bukan baik sangat..tapi,tak salah kalau kita nak berubah secara perlahan² kan??orang sekeliling pun kenalah sokong..bukan menghentam je taunye..ehh??aku pernah kena hentam bila aku cakap nak berubah tau!!hmm..


pape pun,semoga mereka yang melakukan hubungan sejenis tu mendapat hidayah dari ALLAH dan berubah ke jalan yang BENAR..amin..


#notakecik : ni entry yang aku main taip ikut sedap jari je..entah ayat belit² ke hape ntah..okebai!

5 comments:

nurkaloi said...

memang tak patut ~~

Mira Adzlia said...

nih sume propanganda politik yang gila..perosak masyarakat tol

Hana Soffelia said...

Tgk. Pun terkejut. Smoga Allah s.w.t jauhkan bencana.

Jalanan Hamba said...

Hubungan sejenis tu berdosa, dilaknat dan akan mendapat bala kat kawasan tu, seperti yg tlh dikenakan terhadap kaum nabi Lut...

♥♥ Lady D ♥♥ said...

diorg ni dah x takut tuhan..tu la jd mcm ni..