terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, November 1, 2011

jilat ludah sendiri..eww..ewwww...

dulu pernah ade someone yang aku kenal ni,nak kate kawan,boleh lah..kawan lah jugak..tapi bukanlah rapat mane pun..sebab dia pernah jadi kawan aku,so,aku anggap dia kawan je la..


dulu aku memang suka komen kasar² kat FB..hahahaha..jahat aku ni kan??nak hilangkan bosan,aku memang suka bahan orang..especially yang rapat² ngan aku..


ada satu kali tu aku memang bahan kaw² someone tu sampai dia bengang and then dia remove aku..maybe sebab dia semak ngan aku kot..kihkihkih..


pastu awal tahun ni [kalau tak silap]..dia add aku balik..hahahaha mimpi ape ntah add aku balik..aku approved je lah tapi aku tak bertegur pun dengan dia..malas!!nanti kang dia kate aku ni semak pulak..


lantak dialah nak buat hal ape..aku malas nak ambik tahu..tapi ada jugak dia tegur² aku..aku layan kejap je la sebab nanti dia terasa pulak kalau aku tak layan langsung..kuikuikui..


pape pun,aku dah berjaya buat dia cari aku balik..hahahaha..pape pun,kalau marah ke,ape ke,janganlah ikutkan sangat perasaan tu ekk..nanti menyesal tak sudah..tapi kalau aku buat takpe..hew hew hew..


okey papai..


# notakecik : yeayyy hujan dah berhenti..jom balik.. :)

No comments: