terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, November 6, 2011

skandal??or just friend??errr...

hew hew hew tetibe tak boleh tido plak bila teringat balik mase zaman² study dulu..ngaaahahaha..alahhh..dulu kan otak tengah mereng..mak abah suruh study tapi kat sane sibuk nak bercinta..kahkahkah..


ehh ehh dulu mase aku study kan,aku takde pakwe tau!!cuma mase dah nak habis sem je baru ade pakwe..haaaa yang tu malas nak ceritalah yeeee..kuikuikui..yang aku nak cerita ni pasal skandal..ehh??skandal?? [mampos aku kalau cik abang baca ni..]


seriously dulu mase study kan,aku rasa diri aku ni entah pape..aku tengok orang lain sibuk ade pakwe,aku ni dok sorang² jeeee..alahai,sedih plak aku rasa..kesian plak kat diri aku sendiri..sunyi giler!!kahkahkah..


ahhh senang cite hidup aku memang sungguh kasihan mase kat U dulu..agaknye hodoh sangat kot muka aku ni..sampai takde orang nak..wakakkaka..bengongggg.. ;p


nasib baiklah bestfriend aku tu pakwe dia dok jauh,so,adelah geng nak lepak²..kalau tak,hidup sorang² je lah kat UiTM Segamat tu..aku pun tak taulah kenapa kat hati aku ni tak boleh nak terima lelaki..bukan takde yang nak berkawan,ada tu memang ada..tapiiiiiiii.....................entah..macam ada sesuatu yang menghalang aku untuk teruskan hubungan tu..haihhh..


bila aku rapat ngan orang tu,mula lah timbul gosip..pastu,bila ngan orang ni plak,gosip lagi..letih aku nak layan gosip..hahahaha..bajet retis plak aku ni..lempang laju laju kangggg..


aku pernah rapat ngan sorang mamat ni..nama dia dirahsiakan..waaahahaha..mampos aku kalau mamat tu baca ni wei!!dia memang baik..baaaaiikkkkk sangat²..tapi,aku tak tau lah ape status hubungan ktorang..sebab dia pun macam takde cakap pape pun..dia diam,aku pun diam je lah..ngehhh..


pastu lama²,perasaan aku kat dia dah takde..maybe sebab aku dah bosan dengan dia kot..kihkihkih..mane tak nyeeee..dia tu pendiam sangat!!haihhh..erkk!!sorry kalau terase..ni pun kalau orang tu baca..wuwuwu..


tapi kan,kalau aku nampak dia online kat fb,tiba² aku jadi serba salah sebab buat dia camtu..alahaaaiii..rasa macam nak ketuk kepala sendiri laju laju kat meja..malu pun ada jugak wei!!hahaha..


dia pun sekarang senyap je dengan aku..tak tahu lah kalau dia masih marah kat aku lagi ke ape ke kaaannnn..pape pun,harap dapat maafkanlah aku yang hina ni ye..bukan niat nak main²kan perasaan ko tu..tapi......................entahhhhh..takde jawapan untuk ituuuuuuu..


dah..dah..aku tak boleh cite banyak²..nanti teremo plak kang..korang nak bagi tisu ke??


alah,tu zaman mase study,semua dah tinggal kenangan..sekarang ni aku dah jadi tunang orang pun..kihkihkih..


hoi hoi ni pe jadah cerita lebih² ni..hahahaha..tadi beriye kate nak tido..hew hew hew..


dahlah!!selamat malam.. ^_^


-end-


#notakecik : apesal tak boleh tido plak nihhhh?? T_T

1 comment:

Ini Kisah Tia said...

eceh .. sudah bertunang .. semoga kekal sampai jinjang pelamin ye :)