terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, November 15, 2011

kalau dah diajar tu,buatlah notaaaaa.. ~_~"

Peah adalah seorang pekerja di Syarikat Y..dia baru kerja setahun..kira masih baru jugak laahhhh..Jijah,akak senior tempat kerja Peah ditugaskan untuk mengajar dia camne nak buat kerja,means,kerja yang dia memang kena buat..


berbuih² jugaklah mulut si Jijah tu mengajar dia buat kerja..pung pang pung pang pung pang,sampailah jugak setahun Peah kerja kat syarikat tu..


pada 1 hari,Jijah jatuh sakit..so,dia MC selama seminggu..baru 2 hari Jijah MC,tiba²,enfonnye berbunyi....


Peah : kak,camne nak buat closing ni??


Jijah : aik??kan akak dah ajar aritu??


Peah : saya lupe lah kak..


Jijah : aritu tak buat nota ke??


Peah : tak pun..


Jijah : &$@*&#*!#@&*^%$#@


dalam hati Jijah dah sumpah seranah si Peah ni.."buat penat je aku ajar budak nih..apeee pun tak boleh!!grrr.."



************



apelah si Peah ni..dah setahun kerja pun semua tak boleh buat..menyusahkan orang lain je..ehh..bukan menyusahkan orang lain,tapi menyusahkan diri sendiri..


agak² dalam dunia realiti ada ke orang camtu ekkk??ehh??terase??maknanye memang ade la tu kannnn??


ha,dah tu??pergilah belajar ape yang tak tahu..takkan asyik nak goyang kaki je??waaahhhh..melampau..


ehh??ehh??sorry kalau terase..tata..


-end-


#notakecik : badan dan kaki aku masih sakit..uwaaaa... T_T

No comments: