terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, November 21, 2011

my cousin's wedding [20.11.2011]

Sabtu,lepas isya' gerak pergi Banting,kampung mak aku untuk attend wedding sepupu aku..disebabkan keadaan abah yang pening² kepala,terpaksalah aku yang drive..


kalau aku yang drive,terpaksalah naik kereta Kelisa aku yang comel ittewww..waaaahahahaha..kesian dorang terpaksa bersempitan..nak buat camne..aku bukan reti drive kereta beso²..lagi² Avanza..kuikuikui..


aku malas nak taip..aku tepek gambar je lah yeeee..meh meh tengok bawah ni.. ^_^


ni budak kecik yang muntah²..salah makan agaknye..
haishhh dorang ni nak enterprame je kejenye..kikikiki..
aku pun nak menyelit jugak..hew hew hew..
alamak,kakak aku pandang tempat lain plak..wakakaka..

aku pun nak posing kat sini jugak!!kihkihkih..
ehh..apesal muka dia ni je yang banyak??
my cousin!!dorang ni adik beradik.. :)
ni pun cousin aku..eee geram betul ngan budak kecik tu..
them!!Selamat Pengantin Baru for both of you..semoga berkekalan hingga ke anak cucu.. :)

balik rumah terus pergi rumah cousin aku yang kat Klang plak..mak aaihhh..hujan lebat!!sebab tu sampai lambat..


sampai sane je majlis dah settle..alahai..saboooo jelah..so,takdelah pic² dari aku untuk tatapan anda semua..hew hew hew..


okey,mata sudah mengantuk..Selamat Malam!! @_@



#notakecik : esok Isnin ke?? T_T

2 comments:

nor isneini mohd ayob said...

lawanyeeee...aku..hik3

✿....rossa alina....✿ said...

nani : aku pun baru tau dah tak bleh nak copy gamba wei..hahahahaha..sabo je lah yeee..nnti aku letak dlm fb lah..kalo ingat.. ;p