terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, November 16, 2011

Kursus Program Team INTAN 3/2011

seperti sedia maklum,ecewahhh!!aritu aku ade bagitau korang yang aku kena attend kursus Program Team INTAN 3/2011 kat Johor kaaannnn [SINI]..meh aku nak tepek gambar sepanjang aku kat sane..


dekat bas pun boleh posing..wakakaka..pssstt²,ade orang kate jakun kalau tangkap gambar kat bas..erkk!! ~_~"

ni geng aku mase kat kursus tu..

sebelum gerak pergi join game kat Gunung Belumut,posing² dulu.. 

baru nak nyalakan api..ade masak²lahhh..kikikiki..

kat dalam hutan pun boleh masak lemak..kihkihkih..untunglah ade 4 orang tukang masak INTAN kat situ..

ni tengah bakar ikan plak..

alololoooo comotnyeeee..tapi comel kannn??kihkihkih..

last posing dengan urusetia n fasilitator..even tak semua,tapi ade la jugakkkk..hihihi..

with En. Zaim yang comel..wakakaka..

ni lagi sorang fasilitator..kejenye menyakat aku ngan kawan aku tu je..

pose sebelum naik bas mahu pulanggggggggggg..

ehh??ehh??ni pehal tetibe sesat gambar ni??kikikikiki..

hehhh gambar sikit je adeeee..banyak sangat aktiviti tak sempat nak amik pic banyak²..kikikikiki..


okey tu je..tata..


#notakecik : arini tak larat nak keje.. T_T

2 comments:

Not so Randy said...

guna photographer lar.. =p

✿....rossa alina....✿ said...

Not so Randy : gambar kt photographer ade..tp ni yg sendirian berhad punye..hihihihi.. :)