terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 11, 2011

kursus Team INTAN 11-14 Nov. 2011

argghhhhh!!aku tak boleh tido!!kenape??kenape??kenapeeeee niiiiii??ni mesti gara² kene pergi kursus kat IKWAS (INTAN Wilayah Selatan) Johor..ohhh tidakkkkk!!


even kursus ni WAJIB kena pergi,tapi dalam hati aku memang tak rela nak pergi..tapi aku kena pergi jugak sebab bila dipikir²kan,kursus ni memang WAJIB untuk staff INTAN..kalau aku tak pergi sekarang,tahun depan kena pergi..tapi tahun depan aku dah kaweeeennnnn..so,baik aku pergi sekarang..hmmm.. :(


dah lah kena pergi lama pulak tu..11.11.11 - 14.11.11..pehhh!!memang terbaeeekkkk sangat kaaaannnn..nanti mesti rindu kat mak abah aku,kat kucing aku,kat tilam aku,kat pc aku,kat kereta aku,kat motor aku..kat..kat..katttt..oh ye,kat cik abang aku..wuwuwwu.. T_T


ermmm taknak rindu kat opis..nanti kusut kepala otak pikir pasal kerja..kikikiki..


ahhhh sudah!!baik aku tidur sekarang..takut bangun lambat pulak,nanti tak pasal² kena tinggal bas..huhuhu..


selamat tidur!!


papai~


-end-


#notakecik : kate je nak tidur,tapi mata tak boleh lelap jugak.. @_@

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

sabar ajelah...hehe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaaha