terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, February 7, 2013

buang masa

Assalamualaikum




lamenye tak update blog. gahahaha.. lama lah sangat. padahal baru berape jam je tak update. actually sekarang tengah bosan. biasenye waktu camni memang tengah takde kerja. dah tengahari baru ade. tapi tu pun depends. baru awal tahun kan. kerja memang tak banyak.




aritu saya ada bagitau bos pasal nak tukar kerja. means tukar secara dalaman ngan sorang opismate. katenye berkuatkuasa bulan Februari. katenyeeee.. wah, gittew tetibe nak nye nye plak. nye tu refer to bos okey. hikhik. tapi satu memo pun tarak bagi camnoooo?? takkan nak tukar ikut suka hati je nanti kate ktorang mandai² pulak.(--")




saya dah buat kerja ni dah 3 tahun lebih. em, ade lah jugak lebihnye tu. eh, ade nye lagi?? :p bukan nak tunjuk yang saya dah expert atau mahir buat kerja sekarang ni, cuma dah bosan. nak jugak belajar buat benda lain, ye dak?? nanti takdelah tercengang je bila ada orang tanye. tak pun, boleh jugak jawab untuk exam BITK yang kali keeeeeeee.. ntah tak ingat pulak. kuikuikui.




jap, nape tetibe cite pasal kerja?? muahahaha.. eh, kalau korang nak beli baju, jomlah shopping kat SINI. dia jual murah tau!! kat kedai luar, orang jual nak dekat RM200. dia jual bawah RM100 je. 


EDLstore

EDLstore

cantik tak?? jangan lupe cuci mata tau. :p



hah, dah cukup²lah ni buang masa. nak buat koje jap. tata. :)




#notakecik : "jangan terlalu confident yang kite tidak melakukan kesalahan. ALLAH lebih tahu. jangan tunjuk kejahilan kite melalui perbuatan atau pertuturan yang sia². manusia dikurniakan akal untuk berfikir. jadi, fikir dulu sebelum berkata² atau melakukan sesuatu. :)"


No comments: