terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 6, 2013

orang kuat perasan memang camtu ke??

Assalamualaikum.



selamat hari rabu. hari ni takde wordless wednesday. segala²nya ade word. banyak word ni tau. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. word.. banyak tak??? hahahaha..




ada sorang member mengadu, ada orang stalk twitter dia. tapi, saya hairan. kalau dah open twitter to public, kalau orang baca ape yang kite tweet, tu namanye stalk ke?? musykil gak ni. nak tegur, takut dia terase pulak. tapi, takpelah. eh, dia ada baca blog saya ke tak ek?? em, tak kot. sebab dia macam tak tau yang saya ada blog. bhahaha.. 




pastu aritu dia mengadu lagi, orang yang stalk dia tu, kutuk² dia kat twitter ngan pesbuk. siap kate dia stalk² pastu kutuk². eh eh, saya tak faham. sape stalk sape ni?? alahai. kalau camtu kan, baik unfriend je kat fb tu. twitter?? protected je lah twitter. senang. nanti orang yang stalk tu dah tak dapat nak baca ape yang kite tweet.




yang menjadi persoalannya, sape yang stalk sape?? ke dua² same je perangai?? kihkihkih.. yelah, kalau tak tengok pesbuk ngan twitter dia, takdelah kite tau ape yang dia update tu kan?? lagi satu, yang nak pergi terase ape yang dia update tu pe jadahnye?? anggap je lah dia kutuk diri dia sendiri. HAHAHAHA.. 




tak payah susah². jangan peningkan kepala. daripada kenal ngan orang yang perangai camtu, baik kita hindarkan. caranya, menjauhkan diri. ya, itu lebih baik. ataupun, kita senyap je. habis cerita. nak lagi senang, block je terus kat pesbuk tu. bhahahaha.. 




orang kuat perasan memang camtulah kan. orang lain update pape je mesti nak terasa. meluat pulak ngan orang camtu. eeeeeeeeee bosan pulak buat entry yang same je. sikit² pasal orang terase, sikit² pasal orang perasan. alahai. baik buat pasal deko² lagi syok. dapat jugak pekdah sebab share² idea. ni tak, nak share benda yang ntah pape pulak. (--")




eh, dahlah. kite propa je. eh eh tetibe. :p tata!!




#notakecik : hahhh!!! dah selamatttt!! padan muka. LOL!! :p

No comments: